E firesc să fi trist, să te schimbi, însă eu îți dau un sfat: nu îți mai cultiva această stare. Să te tai nu te va ajuta, chiar dacă ție îți pare. Rănile fizice nu le atenuează pe cele sufletești, ci, eventual, îți distrag atenția. Fă ceva ce iți place, iar dacă acel lucru îți amintește de ce ai pierdut, trebuie să înțelegi că asta e condiția umană: azi suntem, mâine nu. Trăiește frumos, căută-ți o ancoră! A mea, deși pentru unii e o tâmpenie, e Hristos. Alegeți concepția despre viață pe care vrei să o urmezi: moartea, privită d.p.d.v. biologic, când totul se termină și omul rezonează cu nihilismul, sau privită din acel unghi în care, omul, fără eternitate, nu are sens. Suntem frumoși, ești frumos! Ai grijă de tine! Dacă ai nevoie să povestești cu cineva, sunt disponibil!
Nu mai pune atata suflet in prieteniile astea. Scapă de oamenii care îți fac rău psihic. Nu te mai taia, te rog din suflet; nu ajută. Destăinui-te cuiva apropiat dacă asta te va face să te simți mai bine. Concentrează-te pe altceva. Găsește-ți noi pasiuni. Încearcă să îți găsești liniștea sufletească. Meditează, de exemplu! Am auzit că ajută...
anonim_4396 întreabă: