| βέiiiβiiツ a întrebat:

Acum 4 zile o prietena si-a vopsit parul permanent(negru onix) si rezultatul nu i-a placut deloc.Astazi mi-a spus ca va incerca sa revina la culoarea naturala si si-a achizitionat o vopsea de par garnier (saten inchis). ce se poate intampla daca parul odata ce a fost vopsit este la nici 7 zile vopsit iar?

4 răspunsuri:
| miamia1 a răspuns:

Nu e deloc bine. Daca totusi vrea neaparat sa se vopseasca din nou, mai intai sa-si aplice o masca intens hidratanta doua zile la rand si dupa vopsire sa-si ingrijeasca cu mare grija podoaba capilara:)). http://www.mayra.ro/......r-minunat/ uite aici un link cu 4 retete homemade de tratamente pentru par. Garantez pentru ele pentru ca e articolul meu:))

| βέiiiβiiツ explică (pentru miamia1):

Am inteles ca o sa cada parul foarte rau..asa e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Cu cat isi va vopsi parul mai des se va si deteriora.Ideal ar fi sa nu se mai vopseasca si daca vrea sa aiba parul ei natural sa lase parul sa creasca si sa se tunda putin cate putin.

| miamia1 a răspuns (pentru βέiiiβiiツ):

O sa-i mai cada niste fire, bineinteles. Efectul factorilor chimici asupra organismului este distructiv, deci si vopseaua de par va deteriora parul si va face firele de par sa devina subtiri si aspre. De asta ziceam sa si-l ingrijeasca intr-un mod mai specialhappy. Aveti grija:*.