| SunshineSunrise a întrebat:

Acum 5 ore am fost în spital din cauza faptului că am leșinat. Nu stiu daca e din cauza căldurii dar imi reveneam, leșinam si cadeam. Am chemat salvarea și i-am spus unei vecine ce se intampla cu scopul sa ii spuna mamei. Vecina mea e ciudată rau, dubioasă, paralela cu universul. Si a postat pe internet o poza cu mine alb negru si cu niste emoticoane care plângeau. Nu stiu ce dracu a fost în capul ei. Ideea e ca m-a demoralizat total ce am vazut. Erau o grămadă de necunoscuti care comentau "imi pare rau" persoane de la 45 in sus din comune, insa alte cunoștințe care ma știau de mult sau am avut o treaba cu mine, adica persoane la 18-19 ani au comentat "chiar crezi ca ii pasa cuiva de ea? Pe ce lume trăiești?" Altii care au dat "HaHa". Altii au lăsat comentarii toxice, iar prietenii maxim au zis, "mda, nu dau de ea la telefon".
Gen daca chiar păteam, in halul ăsta e lumea? Nu zic sa fiu pupata de toti, dar in halul asta? Sincer, nu ma asteptam sa decurgă lucrurile. Adică practic sunt fără rost. Nu inteleg cat de prost să fii să postezi ceva fără să știi starea unei persoane, oricât de paranoia esti. Vecina aceea oricum e tacanita, dar mi-a luat pământul de sub picioare cand am vazut ce scria pe la wall-ul ei. Ce sa fac? Sunt demoralizata.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E, na! Tu traiesti cu lumea? Nu-i baga in seama! Scriei celei ce a postat ca-i idioata si gata.

| Andreeush a răspuns:

Spune-i să șteargă poza și nu mai băga lumea în seamă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți raporta fotografia cu motivul "apar în aceasta fotografie și nu îmi place". Adevărat că vecina ta a făcut un gest de om cretin.

| Tormented0ne1 a răspuns:

Toţi suntem fără rost. Chiar nu reuşeşti să vezi frumosul în asta?