NU raspunde la actiunele acelei fete pentru ca e clar ca e invidioasa foc pe tine si face orice ca sa-ti ia baietii, ea in asa mod vrea sa-ti arate ca e mai populara si mai buna decit tine doar pentru simplu fapt ca vede si e sigura ca esti cu mult mai tare decit ea. Fii un pic mai indiferenta si nu actiona la faptele sale, fii un pic mai mindra si daca mai apare undeva nu pleca acasa chiar sta iintentionat, ei ii place chestia asta ca nu stai prin preajma pentru ca in asa mod crede si se simte excelent crezind ca si u o invidiezi si o crezi mai tare decit tine.
DE prietenul tau pot sa zic ca trebuie sa vorbesti mai serios despre chestia asta si sa-i explici ca nu-ti place faptele care le face, nu e normal sa scrie commenturi fierbinti altor fete Succes :*
Poi... ...il intrebi pe cine prefera. pe tine sau pe fata aceea. si nu ii zici in gluma asa. il intrebi serios :*
Dai`i papucii draga!
daca te iubeste asa mult cum zice iti da tie parola de hi5, sau o sterge naibii din prieteni si sta linga tine, nu se da la toate "fufele"
sper ca te-am ajutat
fundita?
Cred ca ar fi cazu sa vorbesti cu el da foarte serios.Nu cred ca ar fi de acord ca sa faci si tu la fel cu un fost prieten. Daca te iubeste cu adevarat sa termine cu fosta, ea a fost in trecut, sa lase trecutul in urma sa traiasca prezentul alaturi de tine, daca nu sa ramana cu ea. Nu te lasa calcata in picioare, sustineti punctul tau de vedere.