| want2bMajestic a întrebat:

Acum 9 luni am inceut sa scriu o carte intitulata cosmarul iubirii...personajele au primit cate un nume occidental...mai bine zis modern. este structurata pe 14 capitole. dar eu sunt la capitolul 10...deci aproape de the end. ce ma macina p mine in ultima vreme este ca nu mai am inspiratie...de 2 saptamana nu am mai scris nimic din cauza ca imi este frica ca nu cumva sa scriu ceva plictisitor. momentan citesc o cate de catre un autor englez...si poezii de bacovia. dar degeaba... muza mea este plecata in vacanta... oare c mai pot face?

25 răspunsuri:
| moonY a răspuns:

Iti astepti muza sau termini cu capitolul10

eileen
| eileen a răspuns:

Detaseaza-te, ia pauza o luna si nu mai scrie nimic. Fa altceva, nu te mai gandi la carte, ia-ti o vacanta si mergi undeva nou, poate la intoarcere vei gasi inspiratiewinking

| alexam a răspuns:

Vaaai! Ma bucur ca nu sunt singura care scriu! Lasa ca se va intoarce muza, nu iti face griji! big grin Bafta, si sa ne spui cand o lansezi sa o cumparam in grup mare! tongue

mlm
| mlm a răspuns:

Ia o mica vacanta pana apare muza tawinkingIti doresc multa bafta.

| want2bMajestic explică:

Alexam...scrie...nu scriuwinking

MoonY... tie iti este indiferent,,, dar spre exemplu...incearca sa scrii o poezie formata din strofe egale care sa aiba o rima si un inteles de tandrete...sa vedem cat de usor iti estewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca un nume occidental pentru tine inseamna ca-i si modern in mod sigur la inceput aveai inspiratie sau poate expiratie, nu stiu ca e f.greu

| fabiola a răspuns:

Literatura, pictura, sculptura nu se fac la norma, sunt implicate trairi ale sufletului.Cand fortezi, se simte...asa ca... i-a o pauza si pleca in vacanta, cine stie poate gasesti si muza pe acolo! Bafta in tot ce faci!

| moonY a răspuns:

Tobias, ce te face sa crezi ca esti singurul care scrie?
una din calitatile artistului este inspiratia. daca la tine, in momentul de fata, aceasta lipseste, astepti de la noi idei care sa iti stimuleze creativitatea?
trimite'mi basmul si ti'l termin eu

| TipulVerde a răspuns:

Daca absenta muzei tale te-a adus la un stop total, inseamna ca e plina de resurse. happy Incearca si tu sa scrii despre altceva, sa observi mai mult, sa creezi ceva inedit, poate nu o sa-ti ajute acum, poate nu o sa-ti ajute nici mai tarziu, dar te va duce pe multe drumuri, iar unul dintre ele sigur va fi al tau, sau mai bine zis cel dorit. Pe de alta parte daca nu ajungi nicaieri... iti ocupi timpul pana la intoarcerea ei...

| ilie a răspuns:

Nu dispera cand nu te astepti, apare si muza un lucru banal poate declansa o mare de inspiratie.Nu stiu ce tehnici de notare a unor fraze care le consideri ca au un sanbure de interes folosesti, dar te sfatui sa iti notezi chiar daca ti se par fara folos.Sa stii ca iubirea care este cel mai raspandit trandafir are multe labirinturi care te duc catre cunoasterea proprilui EU.Precum petalele trandafirului care nu seamana una cu alta, tot asa zilele iubirii nu sunt identice. Totul depinde de tine sa fii pe receptie sa poti interactiona cu inspiratia.Asteptam noi vesti suntem alaturi de tine si stiu cat de greu iti este sa poti gasi fraza cautata.SUCCES

| Wtf9000 a răspuns:

Sa ne arati si noua cartea, dupa ce termini.winking

| inna a răspuns:

Da de ce se numeste Cosmarul iubirii? e trista actiunea? :d

Crissu14happynu e trist nimic...nu am cum sa iti dau mai multe detalii....ma tem ca nu cumva...cineva sa ma plagieze

| inna a răspuns:

Atunci sper s-o publici, chiar m-ai facut curioasa happy

| inna a răspuns:

Oricum 9 luni nu-i de ajuns sa scrii o carte... poate dura chiar si ani ca sa iasa o carte reusita. Ai grija ca nici tu sa nu plagiezi alti autori!

Bafta!

Janina
| Janina a răspuns:

Eu am scris o carte in mai bine de 3 ani...asa ca nu dispera, nu ai un termen limita asa ca asteapta ca inspiratia sa vina altfel risti sa pierzi tot ce ai scris pana acum pentru ca te grabesti.
p. s. ai grija de lucrarea ta, eu am imprumutat caietele mele si am ramas fara ele, poate imi vad cartea in librarii dar cu alt autorwinking

| Raluca_7548 a răspuns:

Asteapta. spre ex si eu scriu poezii.si mnah.am zile in care pot sa stau si in cap si nimic.Nu dispera.gandeste-te,fa altceva.si in scurt timp o sa vezi ca o ai inspiratie.
Succes.

| greg a răspuns:

Tocmai frica te impinge sa nu scrii.Indrazneste! Daca vei gresi undeva iti vei da seama dupa putin timp. Dupa o perioada mai lunga, daca ai scris si nu esti sigur daca ai gresit sau nu, atunci nu finisa pana cand nu esti tu sigur, va veni muza happy

auran
| auran a răspuns:

Fugi dupa muza sau gaseste-ti altawinking>-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce poti sa faci este sa astepti! nu te grabi sa termini acum cartea! asteapta poate ti se intoarce muza.sau o sa gasesti inspiratie in lucrurile banale, sau chiar in povestea unui cunoscut! daca astepti inspiratie o sa vina!happy si eu m-am apucat sa scriu o carte despre toate dilemele sentimentale pe care le aveam eu si prietenele melelaughing! oricum m-am oprit dupa 2 capitole, asa ca felicitarile mele sincere mai ales pentru faptul ca vrei sa o termini! si poate o sa apuca sa iti citim si noi carteahappy! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca erai putin mai nebun ai fi avut destula inspiratie, echilibrul mental duce la stabilitate adica la nimic bun asa ca incearca sa vezi de ce cartea e asa de plictisitoare pentru ca tu de asta te-ai oprit din scris...pe undeva ai inceput sa bati campii, vezi unde ai gresit chiar daca trebuie sa o rescri in proportie de 50%...mult succes...bye

| Ben. a răspuns:

La mine ajuta mult vodca. da', asa de vara, sa nu abuzezi!

| maya_4030 a răspuns:

De unde stii ca va avea 14 capitole? ai sa lungesti sau scurtezi povestea doar ca sa fie exact 14 capitole? thinking

| valsulnorilor a răspuns:

Arta inseamna traire, creatie, inspiratie. Lucru la norma e la fabrica de suruburi.