Ştiu că ţi se pare aiurea la mate-info, dar aşa avem toţi impresia până intrăm acolo. Când am dat eu examenul, o colegă a luat 6 şi ceva la mate.Totuşi a intrat. Acum se descurcă foarte bine.
Dacă vrei să dai la medicină, trebuie să ştii neapărat chimie, biologie şi ceva matematică. Recomandat este să urmezi profilul ştiinţe ale naturii, dar poţi să intri şi de la mate-info.
Eu îţi spun să dai la ştiinţe ale naturii. La mate-info e uşor în clasele 9-10, dar după ajungi să-ţi blestemi zilele. Vorbesc din proprie experienţă.
Nu ti-a placut biologia pentru ca in generala ai facut o porcarie structurata pe plante, animale, oameni si dupa ca in a 8-a sa faci o tamepnie despre mediu din care nu ai retinut nimic
Bio e muuuult mai frumoasa.Anatomia e superba.Iar la medicina n-ai ce cauta fara 70% biologie.Asa dai la farmacie, cu chimia majoritar.
Nu da la filo.
Vu mate-info asta...am luat 8.50. Si nah...note mai jos de 8 la mate nu am prea avut, si la profilul asta m-am bagat, dar partea nasoala va veni la bac, si trebuie ceva meditatii.
Daca vrei medicina...du-te pe stiintele naturii, serios vorbind.Nu de alta, dar nu se da bacul din materie de mate-info, se da mai usor.