Buna, draga mea, esti tinerica, ai toata viata inainte, gandeste-te c an ue pentru. tine daca a vrut doar sa o faca geloasa pe prietena lui, e cu 7 ani mai mare ca tine, normal ca a stiut cum sa te duca cu zaharelul.
Sunt atatia baieti de varsta ta, sau poate si mai mari, nu conteaza dar stai linistita ca nu e singurul baiat de pe lume.Nu te mai gandi la el, ca te-a amagit, pentru. el a fost poate doar o gluma, iar tu ai pus suflet.
Pt,. ce sa reiei legatura cu el? NU cred ca are rost, vezi-ti de viata ta, vei intalni tu alt baiat cu care sa fi si care sa te iubeasca cu adevarat!
Gandeste-te putin. E diferenta de 7 ani.
E clar o obsesie.Adica.incearca sa nu te mai gandesti la el.Si atunci vezi. iubire sau obsesie.
Hey!
cred ca e o obsesie...
te ai intalnit cu el (adica te -ai sarutat cu el? ) atunci iti dai seama ce e...
oricum el e cu 7 ani mai mare ca tine. nu cred ca funct. ceva...
uita-l
gaseste-ti un prieten de varsta ta
E cam badaran tipu`. Ce cam, e badaran in toata regula. Nu`l mai lasa sa te manipuleze.Stiu ca iubirea e `oarba`. Swetee, lasa`l sa plece. Fa`ti si tu un prieten si astfel il vei uita.Adica mai sunt muuuuuuuuulti alti baieti si nu trebuie sa mai gandesti la el. E clar o obsesie. Uita`l. E mai usor decat pare :*.