Poi depinde din ce motiv v-ati despartit. Daca v-ati despartit din cauza prietenei tale, poate ar fi mai bine sa nu intervii, sa il lasi pe el sa vada ca a facut o greseala. Daca v-ati despertit din alte motive, da-i de inteles ca inca il mai placi, arata- ca te-ai schimbat sh ca merita sa te aiba langa el. Daca sh el te place, poate ar fi bine sa il lasi pe el sa faca primul pas, dar de obicei asta e in zadar, dar poti incerca sa vorbesticu el, sa vorbiti sh explica-i ca inca il mai placi sh ca vrei sa iei relatia de la capat etc
Pai in primul rand aia dac iti era prietena nu statea cu el orice ar fi fost...pe de alta parte ala daca chiar mai tine la tine poate sa stea cu aia doar ca sa te oftice pe tine sau eu stiu.
Cu ea sunt prietena de cand ne stim dar niciodata nu am fost foarte bune prietene, am fost mai mult rivale in toate, am fost colege 8 ani si acum invatam la acelasi liceu
Pf la mine e exact la fel adica nu stiu daca sa te impaci cu el pur si simplu poti sa ii desparti nu stiu in dragoste si in razboi totu-i permis poti sa ii spui prietenei tale (daca e prietena ff buna) sa aleaga ori tu ori el si cred, ca ar renunta la el deci creeaza certuri intre ei nu stiu ce sa zic. dar pur si simplu daca lui ii place de tine spune-i sa renunte la ea sau intreaba-l daca vrea sa fiti din nou imp, funda
?