Noi talente se nasc in fiecare zi, dar, la fel cum spui si tu, Michael Jackson va fi mereu cel care a aratat adevarata fata a popului, el l-a revolutionat, el l-a adus la stadiul in care este astazi, si e unic prin ceea ce a facut, si altul ca el nu va mai fi!
Michael Jackson este unic, el este legenda muzicii pop si doar el va fi regele acestui gen de muzica
E foarte greu de crezut ca se va mai naste un artist pop care sa domine atat de autoritar scena mondiala.De altfel, pop-ul, in forma din anii '80[cea care l-a consacrat pe Michael] nu mai exista: in mai toate cazurile, asistam la intrepatrunderi de stiluri, care dau posibilitati de exprimare chiar si unor cantareti de valoare indoielnica[mai ales ca-i ajuta si electronica!]. Uitati-va cat de mare este Madonna, in comparatie cu toata plevusca din jurul ei! In concluzie, timpurile s-au schimbat, s-a trecut de la monarhia muzicala la republica dominata de prostime, astfel ca e de asteptat sa apara vreun... presedinte al muzicii, ales cu voturi furate, din 4 in 4 ani...
Daaaaaaaaaaaa! Sunt total de acord cu tine! Nu cred ca o sa mai fie un rege al muzicii pup...sau daca fa fi, asta va fi peste multi ani de acumk in colo! Respect Michael Jackson! te-am pupat closeyourlove:*:*
Bye
Nu va mai exista un alt michael jackson... el a fost unic dar a fost doar un om...asta eu nu il voi uita niciodata si pentru mine va ramane idolul meu.pentru mine a fost cea mai frumoasa voce...cum dansa, cum canta, cum isi dadea jos palaria, cum ridica spranceana... a fost un om bun si un om foarte destept.il voi iubi mereu si va ramane mereu in inimile noastre.
Ai perfecta dreptate! Nimeni nu-i va putea lua niciodata locul si chiar daca vor mai fi cantareti talentati titlul trebuie sa-i ramana lui Michael pentru ca nimeni nu a reusit sa faca ce a facut el si nu-l va egala nimeni niciodata R. I. P. Michael Jackson-the king
stefi9325 întreabă: