| adrryana a întrebat:

Acum ca naruto a ajuns aproape la final de razboi si a trecut destul de mult timp de cand a inceput incat ne putem face o parere.Sakura sau Hinata? vesnica intrebare.cu cine va ramane naruto?
Stiu ca kishimoto a zis ca nu pune accent pe relatii pentru ca totusi este actiune, dar daca nu era ceva cu dragoste atunci nu era dilema astalaughing hinata il place pe naruto si cred ca si el a inceput sa o placa, dar tine la sakura dar ea e nebuna dupa sasuke.Pana acum kishimoto ne-a oferit doar un sarut, iar acela a fost intre naruto si sasuke.

Răspuns Câştigător
| gabiBlonda a răspuns:

Sper ca va ramana cu Hinata! Stie cineva daca atunci cand se va termina razboiul se va termina si seria? Adica..ma gandesc ca nu mai dureaza mult pana naruto ajunge hokage.

| adrryana explică (pentru gabiBlonda):

In naruto manga este deja in punctul culminant razboiul, dar mai este destul pana se termina in ca nu a revenit orochimaru si nici cei 5 kage, madara nu a aratat asul din maneca, iar tobi nu a fost invins, anime-ul va ajunge la manga la anul sau chiar mai tarziu.am auzit ca naruto nu va ajunge hokage ci sasuke, naruto va fi un fel de sef peste toti kage si toate cele 5 natiuni ninja, se va termina cand naruto va descopri ca este copilul profetiei si va fi eremitul celor 6 cai, iar lui kurama(kyuubi) ii va mai creste o coada, deci iti imaginezi cat de puternic va fi. dupa se zvoneste ca va incepe naruto akippuden, dar nu este nimic sigur, in akippuden naruto este deja sef peste cele 5 mari natiuni ninja si evident se va gasi un rival pe masura.kishimoto(cel care scrie naruto manga) nu ne va dezamagi

| gabiBlonda a răspuns (pentru adrryana):

Se tot spune ca i se va trezi rinneganul lui naruto (are adn ul senju pentru ce este uzumaki cred si adn uchiha de la ochiul lui shisui din cioara aia) ..nu stiu.tu ce crezi?

| adrryana explică (pentru gabiBlonda):

Ai un id ceva? sa vorbim mai usor? Pai cioara i-a fost luata odata cu invierea lui itachi daca mai ti minte iar jiraya, minato chiar si kurama cred ca este copilul profetiei, este clar ca el va invinge doar ca nu stim in ce fel.
Spunea cineva ca naruto va fi eremitul celor 6 cai va face el cumva si va deveni, probabil si kurama va fi mai puternic pentru ca chakra lui e impartita in.2 si se va uni.mi-as dori ca si kushina sa fie readusa la viata.si chestia cu sasuke ma deranjeaza putin ca vrea sa devina hokage din moment ce stia ca e visul lui naruto

| gabiBlonda a răspuns (pentru adrryana):

Statutul meu de junior nu mi permite sa ti trimit mesaje laughing dar
id ul meu este gabi_blonda_14

6 răspunsuri:
| Adixuuu a răspuns:

Clar hinata, este mult mai draguta si am senzatia ca naruto chiar o place

| alecsStar a răspuns:

Eu cred ca Hinata ..Naruto a mai incercat cu Sakura. a vazut ca nu merge. a incetat. Dupa mine. el acuma o place pe Hinata.