| Cleanup a întrebat:

Acum cateva luni am cunoscut o fata am inceput sa vorbesc cu ea. sa ne inteleggem excelent. sa iesim incontinu afara. in timp sentimentele mele pentru ea sau adunat. am inceput sa o iubesc i-am spus asta i-am demonstrat. si ea a zis ca ma iubeste. am tinut-o asa. ne vedem in fiecare zi. radeam, ne simteam bine, ma facea sa fiu fericit sa fiu in largul meu. dar la un momendat a aparut fostul ei si ea i-a dat inca o sansa. si de atunci s-a stricat tot. numai vb lafell... ce faci. bine tu. cmf? cmz? numai are timp de mine etc i-am zis asta. si a zis ca incearca sa-si faca timp pentru mine. chestii ca ma iubeste ca-i pasa de mine tine la mine dar nu mai e la fel si nu stiu ce sa fac capul imi zice sa fiu indiferent sa-i dau sictir si sa vb sec... dar inima imi zice sa stau langa ea sa lupt pentru ea dar am luptat cam mult. ptca e de 2 3 sapt cu ala. si am incercat orice dar vadca nimic nu stiu ce sa fac sfaturi?

P.S. scuzati daca am greseli dar am scris in graba

Răspuns Câştigător
| Tranquilaaaaaa a răspuns:

Din cate ai povestit, eu as spune sa o tratezi cu indiferenta. Daca tine la tine cu adevarat va observa o schimbare in comportamentul tau si va incerca sa te faca sa fi la fel ca inainte big grin Iar daca nu-i va pasa, categoric nu tine la tine si mai bine iti cauti o alta fata kiss

| Cleanup explică (pentru Tranquilaaaaaa):

I-am oferit indiferenta si acum tot imi zice ca nu mai vorbesc la fel. ca nu o mia bag inseama. chetii. si vadca a inceput sa ma bage ea sa vorbeasca ea mia mult! Multumesc! :*

| Tranquilaaaaaa a răspuns (pentru Cleanup):

big hug kiss!

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bună!
E clar că nu merită. Îşi bate joc de sentimentele tale probabil. Cel mai bine, mută-ţi atenţia în altă parte şi las-o să vadă ce a pierdut dacă a fost proastă.

| Dariusuu a răspuns:

Să nu te bagi între ei, lasă-i așa o vreme să vezi cum decurge relația. Sunt șanse mari ca fostul s-o dezamăgească încă o dată și ghici la cine se va întoarce...

O zi perfectă îți doresc.

| fuzzer a răspuns:

Femeile sunt nehotarate, daca acele sentimente erau sincere, nu te lasa pentru altu, cel putin asa vad eu situatia.

Pentru ce sa lupti?

Ca ea isi da intalniri cu altu, si tie iti spune ca te iubeste. Da, ai o logica de milioane!