Sti cum sta treaba... fetele la inceput sunt foarte interesate. dupa care totul se schimba in ceva monoton.Iti zic asta din proprie experienta. Daca are 14 ani nu te asteta la prea multe de la ea.cred ca tu iti doresti ceva mai serios.dar ea e inca mica, de fapt nu stiu cum gandeste, poate fi mai matura.la inceput orice fata e foarte curioasa sa cunoasca baiatul si chestii din astea, dar se plictiseste.cam asta ti s-a intamplat.nu cunosc foarte bine cazul dar eu zic sa o intrebi o data pentru tot-deauna ce vrea de la tine(asta daca mai vrea ceva).si lamureste-te.nu are rost sa stai asa. spune-i ce simti.e cel mai bine.
Mai omule nu iti dai seama ca aia e o copila cu putina minte? Tu daca esti mai destept decat ea o lasi impace sa isi vada de viata ei si iti recomand sa te dai la una care e putin mai mare decat tine asa poate va potriviti mai bine dar sa nu fie usuratica.
Daca ai multe in comun cu o alta persoana nu inseamna neaparat ca poate exista si o relatie. In general, partile total opuse se atrag.
Scrie-i si provoaca o discutie "cu cartile pe fata" sau propune-i o intalnire incognito, gen maine la ora Z.
Tine cont totusi ca ea are 14 ani si poate fie s-a speriat de o posibila relatie "reala", fie a fost doar o joaca.
Succes.
Cred ca doar te-a simpatizat,am patit si eu cam acelasi lucru cu un baiat si doar dupa ce ne-am vazut, am realizat ca il plac. Poate are pe altcineva, sau nu mai vede rostul