| IuliaIuliana22 a întrebat:

Acum cateva luni am cunoscut un baiat. In a adoua luna de relatie i-am spus si mamei. Ea nu a fost de acord sub nici o forma cu relatia noastra pentru ca el nu are scoala, are 9 clase. Toti din familia mea s-au impotrivit, asa ca am ascuns relatia cu el de mama mintind-o cam-am despartit de el. Relatia a mai mers insa, dupa ce am avut primul contact sexual cu el, dupa a doua saptamana ne-am despartit. El a fost beat. m-a injurat, si a doua zi de dimineata i-am spus mamei totul, dar dupa cateva zile el mi-a zis ca-i pare rau, ca mereu se gandeste la mine, a inceput chiar sa planga, familia lui ma stie. l-am iertat si pe mama in continuare am mintit-o pentru ca acum chiar sub nici o forma nu il mai agreaza. Si nu stiu ce sa mai fac, a inceput sa se prinda asa incet caies cu el si nu cu fetele, si mereu are temerea aceea. Si eu nu stiu ce sa mai fac. Imi e frica, il vreau pe el, dar nu vreau sa opierd nici pe mama. Cum sa fac sa am relatia cu el, dar sa nu se prinda mama si sa fie ok?

6 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Iulia...sincer, gandeste-te bine inainte sa faci asa ceva. Stiu si eu...ce viitor crezi ca poti sa ai alaturi de acest baiat?
Mama ta iti vrea binele, eu zic s-o asculti un pic mai mult intrucat dansa are mult mai multa experienta ca tine.
Gandeste-te bine! Chiar asta vrei de la viata ta? Sa ai un astfel de barbat? Este treaba ta...totusi nu se stie ce viitor o sa aveti impreuna, poate ca o sa bea iarasi si o sa te faca sa te simti ca o carpa. Nu o sa mai ai unde sa te intorci intrucat iti minti parintii si asa o sa ramai blocata toata viata cu un tip ca el. Cine stie ce o sa ajungi in ritmul acesta.
Plange? Si ce daca plange. Esti prea buna pentru el! Nu stiu, este treaba ta, faci ce vrei dar de mama ta nu o sa poti sa ascunzi relatia aceasta la nesfarsit.
Cel mai probabil o sa sfarseasca rau acest joculet al vostru si nu o sa mai ai unde sa te intorci intrucat sa fii sigura... daca ramai cu acest baiat parintii tai nu te vor ierta pentru ca ti-ai distrus viitorul.
Tot ce poti sa faci este sa faci ceea ce ai facut si pana acum. Pana la urma tot o sa afle la un moment dat.
Totusi...iti spun asta ca sa tii cont cand alegi.
Daca ramai cu acest baiat atunci exista posibilitatea sa fii "abuzata", sa devii jucaria acestuia intrucat tu efectiv nu o sa mai ai unde sa te intorci. Poate ca o sa bea iarasi si cine stie ce o sa-ti faca. Are 9 clase. Nu vreau sa par dur sau sa jignesc pe cineva dar ce viitor iti poti asigura cu doar 9 clase?
Oare o sa le poti asigura copiilor tai un viitor cel putin tot atat de luminos precum al tau sau vor ajunge si ei asemenea acelui baiat? Eu zic sa tintesti un pic mai sus.Incearca sa-ti folosesti un pic si mintea cand iei o decizie, inima poate sa fie foarte inselatoare cateodata atunci cand trebuie sa faci o alegere importanta.

Atat iti mai spun. Daca o alegi pe mama atunci poti sa mai ramai amica/prietena cu acesta insa daca il alegi pe el atunci poti sa fii sigura ca parintii o sa inceapa sa te considere/sa te trateze exact asa cum il trateaza si pe acest baiat.

Doar gandeste-te. Eu zic sa tintesti un pic mai sus, sa gasesti un baiat finut si educat alaturi de care sa-ti intemeiezi o familie frumoasa si sa nu va lipseasca nimic. Sunt miliarde de baieti in lume... trebuie doar sa cauti unul macar de nivelul tau.

Deci fii atenta. Mama ta nu are nimic special cu acest baiat doar ca ii este frica... de ce? Ii este teama ca nu cumva nepoteii ei sa devina asemenea acestui baiat. Intelegi tu la ce ma refer.
Ce viitor iti poti asigura cu 9 clase?
Oare o sa bea din nou si atunci o sa fii chiar batuta, nu numai injurata?

Cine stie? Acum faci ce vrei, eu mi-am spus doar parerea.
Ai grija de tine!

| Kenya a răspuns:

Mama ta are dreptate. Daca bea o s-o faca cand o sa fiti casatoriti, cand o sa aveti copii, o sa fii casnica si va veni acasa mort de beat si te va bate.
Cam asa sta treaba.

| FeliciaCorinaA a răspuns:

1- se imbata, 2- iti vorbeste urat, 3-nu are educatie deci peste vreo 3 luni, daca o sa continuati relatia asta, iti va impune poate sa renunti la scoala. Nu ar trebui sa ai o astfel relatie, te umilesti chiar in opinia mea. Esti adolescenta, trebuie sa inveti bine si sa ai o existenta fericita, trebuie sa ai prieteni si sa fi o persoana solara. Toate problemele astea sunt pentru ca ai intalnit persoana gresita care la o saptamana dupa ce are o relatie intima cu o fata isi arata adevarata fata. Gandeste-te ca asa o persoana nu este un barbat ci unul din aia pe care ii vezi la stirile de la ora 5. Esti adolescenta, la naiba, ar trebui sa fi tratata ca pe o printesa nu injurata si, mai tarziu, batuta. Nu te sfatuiesc sa ai o relatie cu el pentru ca nu numai iti va afecta relatia cu mama ta care deja scartaie ci si relatia cu tine insati si cu celelalte persoane si te va transforma in ceva ce nu ai vrea sa devii. Fi pesimista, fi cat poti de pesimista si scapa acum de raportul asta nesanatos pentru ca, astfel, viitorul tau va fi, cu siguranta, sumbru.

| DenisaKarolina a răspuns:

Pai ar fi cazul sa incerci sa ii explici mamei tale, dar daca nu intelege si tu vrei sa continui relatia incearca sa nu mai iesi cu el atat de des. happy Spune-i mamei tale sa aiba incredere. Mda tu o vei minti dar na.Pai incearca sa te vezi cu el dar fara sa te vada cineva cunoscut sti cum e cu barfele. Daca nu vrei sa renunti la el, lupta!

| IMPLICAT a răspuns:

Deja a facut sex cu tine, noi nu te mai putem ajuta.

Saraca mama.

| 19iuly19ko16 a răspuns:

Mama ta stie ce spune. Incearca doar sa fiti amici, spune-i si lui ca mama ta nu vrea sa fi cu el, daca te iubeste cu adevarat va intelege si puteti ramane doar amici sau cei mai buni prieteni. Dupa ceva timp in care tu cu el sunteti doar prieteni si mama ta nu mai are suspiciuni ca iesi cu el si nu cu fetele, spune-i si ei sa fie de acord ca tu cu acel baiat sa fiti doar amici. Daca mama ta e de acord, atunci in timp, cam 1 an, 2, te va lasa si fi cu el.