| StiCS a întrebat:

Acum cateva luni, am fost cu un baiat! Adica. din Iunie2010 pana in 2011 nu stiu` ce luna. Si acum mai vb pe mess, el ma intreaba " ma mai iubesti ". Eu chiar mai tin la el. dar ` are o poza cu o fata la avatar si cu el. sad Si nu stiu` ce sa ii spun. sa vada ca eu inca mai tin la el. sad Funda cel mai bun rasp.

Răspuns Câştigător
| INeverStopLoving a răspuns:

Conteaza foarte mult ce gen de baiat este fostul tau prieten: mistocar sau un baiat mai simplut de felul lui. Daca e mistocar eu zic sa nu incerci din nou o relatie cu el, ci sa mergi mai departe pe drumul tau, altul va mai aparea, te asigur. Insa daca el este foarte sentimental si pana acum a pus suflet in relatia voastra, meritati amandoi a doua sansa, sa vedeti cum merge. Poate ca a doua oara va merge mai bine si veti sta mai mult timp impreuna pentru ca acum ati invatat din greselile facute prima data.winking

3 răspunsuri:
| gabitza_4576 a răspuns:

Paithinking poate a pus poza doar sa te faca geloasa big grin(toti fac asa)si daca te intreaba daca il mai iubesti e de bine si el mai tine la tine si daca chiar nu vrei sa-i raspunzi zici "dc vrei sa stii" smugsmugsmug cine stie poate si el mai tine la tinewinking fa ce ti-am sps si dupa sa imi zici cum a fost love struckbafta :*

| oollyyoo a răspuns:

Ar fi bine sa iti exprimi sentimentele! poate si el inca te mai place! posibil si-a facut o noua prietena pentru a nu mai fii asa trist ca te-a pierdut. Eu iti recomand sa ii spui ce simti! Mult succes!

| Slip a răspuns:

Uite eu iti propun sa mai incerci relatia cu el si daca te intreaba pe mess ca il mai iubesti sigur ca si el te iubestebig grin funda?