Conteaza foarte mult ce gen de baiat este fostul tau prieten: mistocar sau un baiat mai simplut de felul lui. Daca e mistocar eu zic sa nu incerci din nou o relatie cu el, ci sa mergi mai departe pe drumul tau, altul va mai aparea, te asigur. Insa daca el este foarte sentimental si pana acum a pus suflet in relatia voastra, meritati amandoi a doua sansa, sa vedeti cum merge. Poate ca a doua oara va merge mai bine si veti sta mai mult timp impreuna pentru ca acum ati invatat din greselile facute prima data.
Pai poate a pus poza doar sa te faca geloasa (toti fac asa)si daca te intreaba daca il mai iubesti e de bine si el mai tine la tine si daca chiar nu vrei sa-i raspunzi zici "dc vrei sa stii" cine stie poate si el mai tine la tine fa ce ti-am sps si dupa sa imi zici cum a fost bafta :*
Ar fi bine sa iti exprimi sentimentele! poate si el inca te mai place! posibil si-a facut o noua prietena pentru a nu mai fii asa trist ca te-a pierdut. Eu iti recomand sa ii spui ce simti! Mult succes!
Uite eu iti propun sa mai incerci relatia cu el si daca te intreaba pe mess ca il mai iubesti sigur ca si el te iubeste funda?