| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a întrebat:

Acum cateva luni, am fost cu un baiat si ne-am desp pentru ca a crezut ca l-am inselat si nu a avut incredere in mine cand i-am sp ce s-a intamplat de fapt:-

Răspuns Câştigător
| Bubu a răspuns:

Ia'l deopartea si explica-i care a fost situatia cu adevarat. daca tine la tine o sa te inteleaga si o sa incerce sa te creadabig grin daca ii spui totul sincertongue Cu siguranta si el te iubeste si vrea sa fi. ti iar impreuna.

3 răspunsuri:
| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> explică:

Dupa o luna de cand ne-am despartit. s-a apropiat din nou de mine.in club cand ne vedeam statea numai cu mine.ma saruta si vorbeam destul de mult.acum 3 saptamana de ziua lui mi-a sp sa merg cu el in club.am fost de acord. dar din intamplare m-am intalnit cu varul meu care e cam strict cu minebig grin si nu am putut sta cu elsigh iar apoi am aflat ca incepuse sa stea cu alta fata nefiind impreuna doar se sarutau cand se vedeaulaughingsi din intamplare acum doua sambete am fost in club si a fost si fata cu care se presupune ca sta el.si a stat numai cu mine iar pe ea nici nu stiu daca macar a saltat-o.deci nu stiu ce sa mai credconfused

| yanny`s a răspuns:

Eu zic ca ar fi bine sa mai incerci sa vorbesti cu el si sa ii spui care a fost exact situatie ...si incearca sa afli de asemenea si de ce are el impresia ca l`ai inselat... poate i`ai dat si tu motive sa creada asta. daca nu, probabil a cautat un motiv sa se desparta de tine:*

| HappyUserUnknown a răspuns:

Daca n-are incredere, nu e bine. Um poate o sa ma urasti pentru asta, dar de obicei cand un baiat face asa, inseamna ca de fapt el si-a gasit pe altcineva si vrea sa te faca pe tine sa pari vinovata ca sa iti dea papucii. El ramane fericit, si tu cu sentimentul de vina (nevinovata fiind), am mai intalnit cazuri asemanatoare :-s. Nu ma uri pentru asta, poate nu e si cazul tau, mi-am spus o parere happy.