anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva luni bune am fost la un gratar cu niste amici de ai iubitului meu la care a fost si o tipa si mai multe fete nu le cunosteam dar nici una nu ma baga in seama pentru ca erau prietenele ei.
tipa aia se uita urat la mine isi dadea coate cu prietenele ei ma simteam ciudat o mai vazusem de 2 3 ori asa in trecere buna si atata si am vazut ca tot stramba din nas nu stiu care era problema ei, dar se vedea cu ochiu liber ca nu ii placea de mine.
de atunci mie mi s,a scarbit de ea si nu ne,am mai vazut muult timp pana cand intr,o zi ea mi,a lasat pe facebook un comentariu la o poza ca am figuri
I,am trimis un msg si am intrebat,o ce are si daca are cv de spus sa imi zica ne,am mai conversat noi pe acolo si a inceput sa ma jigneasca, ne, am jignit reciprog,
si cred ca zilele astea ne vom intalnii nu stiu ce sa ii spun, vreau sa o trag la raspundere sa o intreb ce a avut de m, a jignit dar nu stiu cum sa formulez

2 răspunsuri:
| val18 a răspuns:

Pur si simplu ignoro crede-ma merge cu sigurantalaughing orice ar fi sa nu o bagi in seama si nici macar sa nu te uiti la ea! si daca se va mai intampla sa va vdeti la vreun chef si sa nu te bage nicio fata in seama atunci vorbeste cu baieti si fi in centru atentie al baietilor (nu sa filtrezi) sau in el mai rau caz, roaga o prietena sa mearga cu tine unde mergi tu si va fi si ea acolo, asa nu ve mai fi singura si vei avea cu cine sa vb laughing bafta

Răspuns utilizator avertizat