Eu cred ca ar trebui sa ii spui ca a fost doar un joc si ca sarutul ala nu a semnificat nimic, tu nu trebuie sa iti ceri scuze ca na... nu cred ca voiai sa te saruti cu el. sper sa te ierte Funda?
Nu cred ca ar trebui sa te ierte. Pe bune? Dacă ea nu are inteligenta îndeajuns sa știe ca acela a fost un joc, nu are ce cauta ca fiind prietena ta. Nu trebuie sa te milogești de nimeni sa te ierte. Dacă ți-a fost prietena adevarata intr-un final va veni ea la tine. Și dacă tooooootusi vrei ca sa te ierte nu știu, ia-i un cadou, fa-i un tort și mergi la ea acasă și explica-i ca a fost doar un joc și ca tu nu ai nicio atracție fata de partenerul ei. Dar eu zic ca nu merita osteneala. Funda?
Daca este fost de ce naiba se mai supara? Fetita asta are cap? Spune-i ca nu ati fost niciodata prietene daca face asa. O prietena adevarata nu ar face ceva de genul. Asta este comportament de sarpe. Daca ar fi fost vina ta ok dar nu a fost. Ce ma enerveaza chestia asta cu "nu mai suntem prietene niaa" de parca ar mai avea 6 ani. Ii trebuie IQ sub 10 sa faca asa.
Daca s-a impacat, OK cui ii mai pasa? Daca abia DUPA joc s-au impacat tu puteai in timpul ala si sa fi impreuna cu el nu era absolut nicio problema din moment ce ei NU ERAU INTR-O RELATIE.
Nene este doar un joc. Mai are 6 ani sa se supere de la un joc?
O rogi că sa te mai lase sa mai joci jocul incaodata cu prietenul ei; poate că așa o să vă împăcați. Sau să-l jucați până va împăcați.
Nu ar trebui să existe astfel de jocuri.
Spune-i prietenei tale că ei nu mai erau împreună. Și dacă nu se va mărita curând cu el, o să-l piardă; nu că l-ai lua tu, ci îl va lua alta.
Și mai spune-i că și atunci când se va mărita cu el, tot așa o să se certe, și el nu o sa stea degeaba așteptând împăcarea, ci se va arunca în primele brațe care le va întâlni.
O relație trebuie să fie stabilă; dacă nu va avea rădăcini adânci, relația va fi smulsă din locul ei că și cum nu ar fi existat niciodată.
Spune-i prietenei tale că relația cu o persoană de sex opus trebuie să aibă că scop căsătoria. Altfel, relația nu va fi binecuvântată de Dumnezeu; va fi lăsată în mâinile celui rău în care va găsi plăcere să aducă suferință urmată de despărțire.
Dacă îți este rușine să îi spui toate aceste lucruri, atunci arata-i mesajul acesta.
Pentru ea, pentru prietenul ei, pentru tine și pentru toți tinerii, recomand cartea "Iubește inteligent": https://m.emag.ro/iubeste-inteligent-9789731016672/pd/DVZSJ3BBM/
Nimic. Sa mergi mai departe dupa prietenul ei.
Daca nu mai sunteti prietene, atunci poti sa intrii in competitie.
In momentul in care l-ai pupat, ai devenit o potentiala amenintare pentru relatia lor.
Data viitoare nu te mai pupi cu prietenii prietenelor tale si viata va fi mai usoara. Nu exista "a trebuit" ca nu v-a pus nimeni pistolul la cap.
Ati vrut sa o faceti, fiti responsabili pe propriile alegeri.
Well hai sa o luam de la inceput.
Tu ai gresit big time, cand i-ai sarutat iubitul dar in cazul in care amandoi au fost okay cu acest sarut, nu mai este vina ta. In cazul asta gaseste-ti alta prietena si ai grija pe cine saruti nu-i ok ce-ai facut si stii asta chiar daca amandoi ar fi de acord.
Dar daca ea nu a fost de acord nu ar fi trebuit sa-l saruti, in cazul asta este vina ta si nu ar trebui sa o faci sa te ierte pentru ca este mai bine pentru ea daca o persoana ca tine nu mai face parte din viata ei. Imi cer scuze ca am pus-o asa, dar asta este adevarul, adevarul doare, tine minte asta.