| flory020010 a întrebat:

Acum câteva seri jucam adv si provocare la un prieten... iubitul meu nu era prezent...si am primit provocare să l sărut pe un amic...Am făcut asta si acum ma simt foarte prost....nuj dacă sa i spun prietenului pt ca nuj cum va reacționa... Dar nici să țin în mine nu pot.ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Executarea unor astfel de pedepse, de aceasta natura nu reprezinta absolut nimic de fapt d.p.d.v. sentimental sau afectiv deci in mod normal sau chiar "obligatoriu" ar fi indicat sa-i fie adus la cunostinta. Abordand astfel respectiva intamplare, vei scapa si de starea de "vinovatie" chiar si nejustificata in care te afli in acest moment si vei fi scapa si de unele eventuale explicatii in cazul in care probabil va afla de la altcineva de "faptele" petrecute la acea reuniune. Curaj, ii spui pur si simplu, deoarece de fapt nu ai ce justifica.

2 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

De ce să reacționeze, tot ce ai făcut a fost să respecți regulile jocului, eu sincer nu m-aș supăra doar că aș atrage atenția să nu mai joace adevăr sau provocare căci ar trebui să știe că provocările pot fi de orice tip.

| ℛąin a răspuns:

Să-i spui, așa o să știe și el ce tip de om ești.