| Baa_Marian_1993 a întrebat:

Acum cateva zile a murit bunicul meu, in a doua zi dupa ce a fost inmormantat eram singur acasa ma uitam la pc pe la 21:00 si lumina era aprinsa,iar pc ul este in dormitor si e cu spatele la tot eu nu pot vedea nimic si dintr o data simt o respiratie in ceafa care imi sopteste numele si dupa simt o usoara atingere le umar,ma uit pe geam,in spate si in toate camerele dar nu este nimic! ce credeti ca inseamna,ma puteti ajuta cu un raspuns,o fi fost sufletul bunicului meu,pentru ca a fost ceva bland dar creepy, mai bine ca nu i am raspuns?

P.S:

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Condoleante! Am citit ca aceste manifestari sunt semne ca cei dragi care au trecut in nefiinta sunt alaturi de tine. Uite un articol mai detaliat: http://www.almeea.ro/......langa-noi/

| Notmyaccount a răspuns:

Heey... Eu cred in chestiile astea. Si sinver am patit si eu chestii de genul asta. In primul rand nu trebuie sa iti fie frica, pentru ca nu ai de ce. Pana la urma e bunicul tau, n-ar vrea sa-ti faca rau. Era normal sa nu i raspunzi, e pana la urma urmdi un soc, dar poti vorbi oricum cu el, pentru ca sigur te aude. Deexemplu seara, poti sa te uiti la cer si sa te gandesti la el si sa il intrebi pur si simplu ce face. Tot ce trebuie sa faci, e sa stii sa descifrezi semnele pe care el ti le trimite. Nu iti face griji pentru ca el ti le trimite.

| MiurielSexoasa a răspuns:

Voia sa te ia cu el.