anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile, am avut o relatie cu un tip pe nume Alex. Dupa 3 luni de relatie, ne-am hotarat ca nu mai are vreun rost s-o continuam. Pot spune ca am ramas prieteni si mai stau afara cu el, dar s-a combinat cu o 'rpietena' pe care nu o suportam nici inainte [ si nici ea pe mine] si acum suntem intr-un razboi continuu. A inceput sa ma injure pe mess ca ea crede ca intentionez sa-i despart [ NU e adv! ] si se simte amenintata de mine, eu i-am zis ca n-am treaba cu el. Din cauza acestei dispute, nu mai pot sta nici cu marea parte din prietenii mei deoarece ei stau cu ea si ii indeplinesc orice pretentie. Acum cateva zile a aflat toata lumea ca eu m-am certat cu ea si se raspandesc zvonuri ca eu m-as fi certat cu ea din cauza lui Alex [ dar nu-i adevarat big grin]. Aceasta este destul de populara prin vechii mei prieteni, tot daca este nou venita in 'gasca'. Toata lumea ii ia apararea cu totusi ca nu merita deloc, are 2 fete : una cu care ni se arata nou [ adica cea de BAD GIRL ] si cealalta este de fata inocenta rolling eyes. Sa specific ca este cu 2 ani mai mica ca mine si toti mi se impotrivesc si imi sar in cap pentru ca ei o cred o fata fara defecte si a carui vina nu este. big grin Ce ar trebui sa fac ca sa o fac sa sufere? Chiar as vr sa treaca prin situatia mea, sa vada cum e sa ti se fure prietenii si sa ti se intoarca impotriva ta puppy dog eyes Luati'mi problema in serios plz:*. App. dau funda >: + vot

1 răspuns:
| Tyberius a răspuns:

Acum sincer cam nu ai ce face... poti sai faci in ciuda combinate cu fostul ei prieten....nah in asemenea chestii cam nu ai ce sa faci