| dorinta233 a întrebat:

Acum cateva zile am facut cunostinta cu o fata. mama ei este nasa de botez a verisoarei mele. inca de prima data de cand am facut cunostinta cu ea, m-am indragostit de ea. Singura problema e ca nu stiu sa imi dau seama daca si ea ma place / face la caterinca / nu are niciun interes cu mine. Cand plec de la ea si ma conduce vrea sa o pup pe obraz, eu o fac, dar daca incerc sa vorbresc cu ea...parca nu prea imi da importanta sau nu imi dau eu seama.Ea stiu ca a fost intr-o relatia, iar acum e cam incert cu prietenul ei. e cu 2 ani mai mica ca mine si nu stiu ce sa fac: sa continui, sa visez la ea, sa vorbesc sau sa flirtez sau sa nu ma mai gandesc la ea(cel mai greu lucru). Mereu cand o vad din nou, ma indragostesc si poc... sunt rupt de realitate.

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Hai sa le luam pe rand: de la 12 ani a avut prieten. La doar 14 ani iti cere sa ii dai pupici. Si stie ca iti place de ea pentru ca probabil e evident, o sorbi din priviri si in ultima vreme ii dai o gramada de atentie.
E sofisticata, mah! happy
Tot ce trebuie sa faci e sa te comporti ca si cum tu esti mai important decat ea, sa ai o gura mare pentru ca ea sa creada ca esti vreun fiu de semizeu, si daca o sa te iubeasca, abia atunci poti lasa garda jos si sa ii arati ca poti fi si un motan indragostit, daca vrei.
Ea in mod cert se va desparti de prietenul asta al ei, nu-ti fa griji de asta. Trebuie sa
- te duci la ea cu tupeu(dar nu nesimtit, ci increzator),
- sa o tachinezi(ce-i cu cosurile astea pe nasucul asta dragalas al tau?),
- sa te dai mare si tare (cine? Eu? Pai normal ca pot.ce intrebari mai pui si tu, ce copil esti...)
- sa ii dai importanta doar cand vrei tu (si ce mai zici? -ea va incerca sa zica ceva...- mda, stiam eu ca n-ai idei..hai mai bine sa te pup, ma grabesc, am treaba)
-sa o alinti (te opresti din vorbit, brusc, te uiti lung la ea si zici...Ai cei mai frumosi ochi, iti jur ca ii visez noaptea!)
-sa "glumesti" ( Te-ai dat cu ruj pentru ca stiai ca azi am sa te sarut?
- si, sigur ca da, cel mai important:
1.Da un pic manuta... (de ce?) doar asa, vreau eu sa incerc ceva. (ea iti va da mana) Hai sa ne plimbam un pic... (si daca nu vrea, incepi sa razi, ca si cum ai facut o gluma foarte tare)
2. Recunoaste ca vrei sa ma tii in brate...
3. Stiu ca ai vrea sa fim impreuna. recunoaste! (si o gadili sau ii ciufulesti parul, ceva...)
Si asa afli, din ce spune ea, ca raspuns la "glumele" tale, daca ar vrea sau nu sa fie cu tine.
Daca vezi ca dureaza ani pana reactioneaza, e clar, e mult prea desteapta pentru anii ei.

5 răspunsuri:
| Shara17 a răspuns:

Poti sa vorbesti cu ea despre asta, acum fiecare fata e diferita in felul ei, poate nu iti arata asa mult interes pentru ca vrea sa se fereasca sa mai sufere... ( ce varsa aveti voi apropo?).

| dorinta233 explică (pentru Shara17):

Eu 16 ea 14

| Shara17 a răspuns (pentru dorinta233):

Voi ganditi foarte diferit... adica cele de 14 ani ( pentru voi) sunt copilaroase, iar multora asta le place... ma rog, ideea e sa ii arati cum esti tu pentru ca asa trebuie sa te cunoasca, chiar povestea o fata pe un blog: "eu eram cu gentuta mea si pe tocuri, iar el cu sapca si cu rapp-ul, parea el un bad-boy dar era chiar un gentleman. mereu imi deschidea usa, nu ma lasa sa car nimic, decat geanta mea, si avea bunele maniere". Asta asa ca o paranteza, cu ceea ce apreciaza fetele happy, oricum mult succes si sper sa te placa si sa va iasa ceva frumos impreuna! te pup

| barbutxxx a răspuns:

Uito fratele meu in plus it ieste si ruda si daca are o relatie nu o strica.

| Gahbryella a răspuns:

Mda la 14 ani nu orice fata isi da seama de sentimentele ei..incearca sa te apropii de ea sa ii arati compasiune si nu fa mereu ce zice ea ca si cum ai fi catelusul ei. apropie-te de ea dar pentru inceput doar ca amic si dupa vorbeste cu eawinking