@gabitza, Geografia nu e pe ultimul loc la mine in lista, e pe primul. Nu vezi ca are cele mai multe voturi?
Mie mi-a placut...si inca imi mai place lb romana si geometria de clasa a VIII-a
Mie nu imi place Geografia. Dar imi plac limbile straine(engleza, franceza si sa zicem ...latina(chiar daca e nefolositoare) ). Imi mai place Biologia, Muzica, Economia, Sociologia, Psihologia, Filozofia si Istoria Ah. si desigur TIC(Un fel de Informatica ).
O zi faina!
Daniel.
Geografia e pe ultimul loc la tine in lista. E materia mea preferata:X... mi se pare cea mai super materie
Nu, nu imi place cel mai mult, dar nu e urata! Cel mai mult imi place Biologia, si Educatia pentru sanatate, care chiar te ajuta in viata, te invata despre boli si tot felul de chestii legate de sanatate Poate ca imi plac asa mult materiile astea, ca parintii mei sunt doctori si deh... trebuiau sa imi placa si mie astea Imi place si limba romana chiar daca e foarte greu acum cu functiile sintactice, dar, ce sa facem, trebuie sa le invatam si pe astea daca vrem sa vorbim limba noastra corect, chiar daca noi consideram ca o vorbim "corect". Sa ai o zi buna