| bombo9 a întrebat:

Acum cateva zile fostul meu iubit mi-a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine... iar eu acum i-am spus ca vreau sa ne impakam si ca il iubesc foarte foarte mult iar el mi-a spus ca nu mai are rost sa continuam relatia aceasta! Credeti ca nu ma mai iubesti si ca n ma mai place?sad

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Daca tu ai fost sincera si deschisa cu el nu avea de ce sa minta. Probabil tine la tine dar nu e implinit si nu vede viitor in relatia voastra. Nu poti face nimic. Pur si simplu nu esti tot ce vrea el. Poate chiar te-a iubit dar nu mai poti face nimic. El cauta ceva ce tu nu ii poti oferi. Trebuie sa mergi mai departe. A fost ceva frumos si fii multumita ca ai avut o relatie. Trebuie mereu sa iti amintesti de ce a fost frumos si sa nu regreti nimic. Nu are rost acum sa plangi ca s-a terminat. Incearca sa intelegi daca ai gresit vreodata si ce ai putea schimba pentru ca sa convingi un baiat sa isi doreasca o relatie de durata cu tine. Procesul acesta e complex si va dura. Trebuie sa intelegi ca ai nevoie de o schimbare pentru tine, pentru o relatie viitoare. Nu te gandi ca trebuie sa te schimbi pentru a-l recuceri. Daca e sa revina in viata ta ca iubit asta ramane de vazut in viitor. Tu incearca sa mergi mai departe. Fii multumita pentru ce a fost si incearca sa te schimbi pentru relatia viitoare. E nevoie de o perioada de pauza. Nu te grabi.

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

In mod sigur te paraseste, este clar ca "buna ziua"! Ce nu este de inteles? Si cu cat te vei agata mai mult de el, cu atat te va respinge mai tare. Daca mai ai vreo sansa cu el, atunci trebuie sa-i arati indiferenta si ca il parasesti TU pe el! Acest lucru ambitioneaza oamenii!

soothe
| soothe a răspuns:

Da, mai mult ca sigur ca s-au intamplata fie intre voi, fie in lumea lui personala, evenimente care i-au schimbat punctul de vedere asupara relatiei voastre si implicit asupra ta. De obicei rugamintile nu au succes, sau daca au aparent, cu cat te desprati de el mai tarziu cu atat va fi mai arau pentru tine.

| PinkY a răspuns:

Inainte sa te gandesti la asta cere`i sa-ti explice de ce nu mai vvrea sa continuati. Spune`i ca ai dreptul asta, sa-i stii motivele pentru care nu mai vrea sa fie cu tine. Mult noroc pe mai departe.

| danielacs a răspuns:

Poate vrea si el o pauza...big grin Dar de cat sa cauti raspunsurile pe net mai bine l-ai intreba pe el! Doar el poate sa iti dea raspunsul pe care il astepti

| matt25 a răspuns:

Eu nu inteleg ceva la voi, vreti sa aflati niste raspunsuri pe net care nu au cum sa fie nici macar pe aproape fata de cele pe care probabil ti-ai dori sa le auzi. Asadar, incearca sa porti o discutie cu el in care sa il intrebi ce s-a intamplat si de ce a luat decizia asta. Insa nu cu o fata de gaina plouata, si cu o faţă de fata responsabila si matura. Daca nu este in stare sa iti dea un raspuns ca lumea, atunci treci peste si gata, nu este nicio tragedie. :-)