Doamne.Sunteti cumva la puscarie?) Lasa nu o sa ai nimic. De cate ori am facut noi astea, ne-am si batut si bataie cu cornurile si caratul cu fata de catedra pe hol. Scosul catedrei pe hol si avem si noi camere gardian o directoare adj super groasnica si crede-ma aia nu mai verifica daca ai aratat tu sau nu. o sa fie bine, o sa vezi
În niciun caz! Camerele de filmat sunt bune pentru a fi folosite atunci când se întâmplă ceva grav, iar casetele sunt verificate pentru dovezi. În rest, nu stă nimeni să urmărească toate mişcările care le face fiecare elev în parte. Stai liniştită!
Nu cred ca o sa iti scada nota la purtare,daca ar fi asa, si mie mi'ar face la fel directorii, dar nu.
Să fim serioși, la noi nici când i-a prinz bătându-se nu le-a scăzut media la purtare cu mai mult de 2 puncte deci în nici un caz nu o să-ți scadă ție 5 ca să fi exmatriculată ( pentru că nu poți să rămâi la purtare).
Foarte rau ca ai facut asa ceva, acum trebuie sa-i explici dirigintei (si poate nu numai ei ), de ce ai facut asta, poate te va ierta.
Sincer sa fiu, ti-se potriveste username-ul tu chiar crezi ca sta cineva sa se uite pe camere ce faceti voi?
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: