anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile la scoala, am dat nas is nas peste un tip f dragut cu 2 ani mai mare ca mine din liceul meu si mai apoi dupa cateva ore am trecut pe langa el pe hol si de la distanta l-am vazut ca se uita la mine sau macar in fata daca nu la mine laughing Cand a trecut pe langa mine, eu am incercat sa ma uit in ochii lui, dar el s-a uitat in jos si si-a muscat buza. Dupa asta nu l-am mai vazut vreo cateva zile. Stiu ca e imposibil sa ma placa, deci nu imi fac sperante degeaba stati linistiti!laughing Dar ma intreb daca inseamna ceva gestul lui, poate stiti voi. Oricum nu cred ca m-ar baga in seama, sunt si mai mica ca el...

Deci, ce credeti? :d

6 răspunsuri:
| Lilia2621 a răspuns:

Doi ani mai mica? asta nu e nimic, e destul de normal ca fata sa fie mai mica cu 2 ani. Dar poate totusi nu e indiferent, iar daca se uita la tine vrea sa te cerceteze. Daca ti se pare dragut, incearca sa-l cuceresti. Incearca atunci cind esti in preajma lui sa zimbesti frumos, incearca sa te imbraci cit mai dragut si sexy, fii mai cocheta. In fata lui nu te pierde, nu da capul in jos, din potriva fi mindra, cu capul sus, fericita, zimbitoare, draguta. Atunci el va gasi in tine o fata frumoasa, draguta, si poate va dori sa incerce ceva cu tine, deci bafta.

| mat31new a răspuns:

Iti zic cum procedez eu: daca m-ar interesa o fata as privi-o in ochi, daca nu vreau sa am treaba cu ea ma uit in jos sau in alta parte.

| κλάους a răspuns (pentru mat31new):

Eu unul ma uit in jos cand imi place o fata, sau incerc sa o ignor (stiu ca e o prostie, dar mereu fac asa).

IDeea este ca: daca este mai timid, se uita-n jos. Daca este mai tupeist, se uita direct la ea, ba chiar incepe sa vorbeasca cu ea din primul minut.

Daca e tupeist si se uita in jos, atunci e o problema...

Deci, un sfat, este sa vezi daca e mai timid.

| mat31new a răspuns (pentru κλάους):

Ce inseamna tupeist in contextul pe care l-ai folosit?

| κλάους a răspuns (pentru mat31new):

Genul de baiat care vorbeste cu toate fetele pe care le vede.

| mat31new a răspuns:

Si nu m-ar interesa daca ar fi cu 2 ani mai mica decat mine, depinde cum arata la varsta ei.