| Anonimhack35 a întrebat:

Acum cateva zile m-am despărţit de iubita mea, am fost împreună 2-3 luni, dar vorbeam de aproximativ 1 an şi jumătate Cand am început să vorbim fiind la liceu amândoi eram introvertiți și nu ne puteam întâlni așa că vorbeam doar prin mesaje până cand eu i-am spus că nu mai vreau să vorbim si am stat asa o săptămână până am revenit, apoi s-a întâmplat acelaşi lucru înainte de vacanța de vară...nu am mai vorbit până am reînceput liceul in septembrie, adică nu am vorbit 3 luni in care din spusele ei a plâns timp de 2-3 luni. Cand am inceput să vorbim din nou m-am hotărât să vorbim in realitate și o făceam zi de zi, rămâneam şi după ore, totul bun şi am întrebat o daca vrea să fim împreună Din luna decembrie am observat că ceva se schimbase, îmi tot spunea să nu fac anumite lucruri pentru că sunt ciudat, că rad nu știu cum, îmi spunea defectele, eu îi spuneam mai mereu că o iubesc (pentru că așa e), dar ea a spus o o singura data in luna octombrie, dar după am aflat ca a spus o doar pentru că o spuneam eu mereu.In decembrie, prin vacanţa de Crăciun am întrebat o ce ne leagă și daca ne iubim şi a zis că nu ştie, in capul ei sentimentele sunt vagi și să îi las timp să se gândească, iar eu i-am zis că mai bine discutam in realitate cand ne întâlnim şi punem totul pe masă. leri mi-a zis că nu vrea să ma lase aşa ca se simte prost și mi-a zis că vrea să ne despărţim, dar într-un fel ea a zis că doar aştepta să îmi treacă cheful de ea și să ma despărţesc eu de ea. Mi-a zis că are nevoie de cineva care nu e timid şi să fie stabil, însă nu mi-a definit ce înseamnă pentru ea asta, a spus că îi e frică să mă piardă pentru că într-un fel îi e frică că nu va mai găsi pe cineva să țină așa mult la ea.Nu ştiu cum poți să plângi 3 luni după un om, să spui că simțit atâtea pentru el, el să aibă pentru tine sentimente la aceași intensitate și dintr-o data să nu dai 2 bani pe el.Perioada de 3 luni a fost pentru mine cum este si pentru ea acum și parcă văd ca prin vara se intoarce.I-am zis că ce face daca simte iar ceva şi se întoarce,a zis că posibil că da sau nu, dar acum nu mai poate simiți nimic pentru mine şi iar trebui mai mulți ani să simtă ceva sau poate e doar o convingere de a ei. A zis că daca incerc să ma schimb pentru ea va vedea și nu vrea asta, spunea că a vazut alte cupluri și ea nu e așa cu mine și ca nu e fericită, dar unoeri spune că nu mai sunt subiecte și e plictisită, nu înțeleg, ai stat cu mine pentru că aveam subiecte și acum găsești altă persoană doar pentru a nu te plictisi? Totul in capul meu nu e clar 100%, dar nu ştiu ce rost ar avea să mai discut cu ea când știu că nu dă 2 bani pe mine, adică spunea "doamne să răspundă mai târziu" pentru că nu avea chef de mine...
Credeți că mai am șanse cu ea,a zis că mereu va fi aici pentru mine pentru un sfat sau ceva,am întrebat o daca putem rămâne prieteni și a zis că da, să o abordez ca pe o prietenă cu un "bună" și poate vorbim măcar ca prieteni, îi simt foarte mult lipsa,desigur ca iubită,nu prietenă, dar tot aș vrea să vorbesc cu ea, e un sentiment foarte complicat

33 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se vede ca ea nu are sentimente pentru tine, ba chiar iti culege defectele si ti le arunca in fata, asta insemnand ca nu te place si nu are nimic pentru tine.
In acest caz, pentru ce ai mai vrea o sansa cu o persoana care nu te place?

Vezi-ti baiete de treaba si cauta-ti pe altcineva care sa te placa, sa te iubeasca, sa te adore si sa nu-ti mai culeaga defectele cum face asta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Spui: "Perioada de 3 luni a fost pentru mine cum este si pentru ea acum".
Ai chinuit un suflet daca ti-a disparut dragostea asa, ca si cum ai stinge lumina. Iar ea te-a asteptat. Nu e normal comportamentul tau. E "ghosting", adica dispari cand ai tu chef. Asta inseamna "instabil". Pricepi?

Probabil ea acum s-a trezit la realitate si te vede asa cum esti, cu defecte cu tot.
Se pare ca pentru fata asta s-a terminat dragostea pentru tine.

Oricum, sunteti copii. Ai toata viata inainte sa intalnesti marea dragoste. Iar cand o intalnesti, sa nu te mai comporti cum ai facut vara trecuta!

| Anonimhack35 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Înțeleg ce spui,dar nu prea are logică(într-un fel) plus că ea nu mi-a spus de instabil in felul ăsta și faza cu "marea dragoste",poate sunt copil,dar până acum nu mai vad nimic în alte fete, doar la ea vad ceva, poate încă nu am trecut peste, in schimb pentru ea este cum a fost și pentru mine, cel puțin asta cred eu, până și ea a spus că este posibil

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Anonimhack35):

Oamenii normali iubesc si gata. Nu le trece dragostea asa, din senin, pentru o saptamana sau 3 luni.
La tine nu e asa!
N-o sa-ti placa ce-ti spun, dar tu ai probleme pe care doar la psiholog le poti intelege si remedia.
Daca nu faci ceva in sensul asta, te asteapta un sir lung de relatii esuate.
Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.

M-am gândit și la asta, dar cum de mie să zicem că nu îmi va trece 1 an cum la ea totul s-a stins așa?
Mi-a spus că nu i-am arătat ce e iubirea, dar in orice moment in care vorbim parcă tot suntem ca înainte, adică nu ne împiedică nimic să fim mai reci sau să ne comportăm diferit

E absurd ce spui! Nu stii ce vei simti peste 1 an!
Peste 1 an poate vei fi cu alta fata.

Pe iubita ta ai facut-o sa sufere, iar ea a inteles ca nu poate fi fericita cu tine. Asculta cu atentie ce iti spune.
Intreab-o cum si-ar fi dorit ea sa iti manifesti iubirea.

Iti pot recomanda o carte: "Cele 5 limbaje ale iubirii", poate inveti ceva de acolo.
Dar mai ales o vizita la psiholog!

Ummm...tind să nu cred, mi-am cam schimbat părerea și nu știu daca e doar o convingere de a mea, dar nu mai vreau altă relație cât de curând sau la anul...
Ar fi ciudat să o întreb asta...a si spus că va crede că o sa o întreb astfel de lucruri doar ca să ma schimb pentru ea sau să fac ceva in privința situației între noi
In schimb cred că are o mare legătură altceva... faptul că noi locuim la 35km distanță și nu am avut asa mult timp de a ne petrece timpul împreună ca un cuplu și a spus că ea a vazut alte cupluri și nu se comporta asa cu mine și că ceva e off...eu credeam că iubirea se manifestă altfel in funcție de persoană, oare faptul că nu am avut timp unul pentru celălalt a făcut o să renunțe?

Ar fi util sa afli cum isi doreste o fata sa iti manifesti iubirea. Pt relatiile viitoare, nu crezi?

A spus că ceva la ea e off, eu îmi manifestam iubirea, într-un timp spunea că se și plictisește pentru că devenise ca un "orar" faptul că ne vedeam și vorbim... daca am liceu și nu me putem vedea in alt moment ce ar trebui să fac? a spus că am dreptate
A zis că oricum nu va găsi ce îi trece ei prin cap, dar nu vrea să piardă pe cineva care ține atât de mult la ea, îi e frică că nu va mai găsi pe cineva care să țină așa mult și practic să accepte tot, să lase de la el...cam tot ce am facut a fost ca ea să fie fericită, nu că scot ochi sau incerc să spun ce am facut, spun practic ce am făcut ca relația să meargă știind că eu o iubesc

Nici ea nu e ok.
"nu vrea să piardă pe cineva care ține atât de mult la ea"
Ok, si ce face ca sa nu te piarda?
Tu esti in regula sa fii roata de rezerva, pana gaseste ea ceva mai bun?

I-am zis că ce face daca se întâmplă ca la mine și prin vara se întoarce, a zis că poate nu sau poate da, dar acum nu vrea să găsească pe altcineva pentru că e nedrept pentru mine sau ceva de genul(aici nu am înțeles) și ca vrea să vada ce e cu viața ei și după nu știu ce
Eu as fi in regula să fiu roata de rezervă, daca as ști că m-ar iubi cu adevărat și ar fi ceva sigur

Mi-a spus că ma iubește in timp ce ne îmbrățișam și eram fericit încât i-am zis "ce? ce?" și a spus "am zis o gata" și mi-a zis să o îmbrățișez mai tare(aveam asta tot timpul), a fost momentul perfect, dar după am aflat ca a spus o doar pentru ca o spuneam eu și 100% as fi vrut să o aud de la ea, dar eu am luat o ca si cum ea simțea asta...

Baiete, tu acum iti primesti plata pentru comportamentul tau.
Iti doresti sa stii ca e ceva sigur? Asta isi dorea si ea.

Mergi la psiholog, afla de ce fugi rupand pamantul din relatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timid și instabil, chiar așa e?

| Anonimhack35 explică (pentru anonim_4396):

Timid nu mai sunt in ultimul timp, in schimb ea a spus că da, iar prin instabilitate nu știu la ce se referă, toate persoanele au insecurități (la asta se referă ea prin stabilitate...sa nu ai insecurități sau să nu te gândești la ele)așa că in capul meu nu face legătură

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimhack35):

Dar ce vârstă aveți? După câțiva ani sigur nu o sa mai fi, eu cred că vrea să te îmbunătățești, sa te ambiționeze, sigur te place, se gandește că se poate și mai bine, că a văzut ea cupluri, dar arata i cu ce ești tu mai bun

Nu am avut șansa să îi arăt că nu sunt așa și i-am zis că eu nu sunt așa dar ea mă facea să fiu așa pentru că mi se părea că și ea este timida, apropo am facut 17 ani anul trecut in octombrie, amândoi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A, sunteți la liceu

Da,eu o plac din a9 a, iar ea pe mine din a10 a

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce îți place așa mult la ea? E frumoasa?

Timp de 1 an și jumătate a fost prezenta in multe momente din viața mea și eu la fel in a ei, am inceput să o iubesc pentru că are tot ce vreau la l fata și nu mă refer doar la aspect fizic

Poate e mai bine sa mai vorbești cu ea

Ae trebui să o întreb ce a mai făcut in ultimul timp? eu la asta m-am gândit...nu vreau să deschid subiecte despre noi pentru ca ea a spus că nu mai are nimic de zis despre situația cu despărțirea și motivele

Sunteți prieteni, ți-a spus odată că te iubește și a că așteapta să îți treacă cheful de ea și să te despărți de ea, adică crede că nu o iubești așa tare și o să îți treacă

Am vorbit azi cu ea și m-a lovit să îmi atragă atenția să ma uit la ea, gest pe care il făcea și când eram împreună, a zis că m-a vazut de mai multe ori, dar nu a vorbit cu mine pentru că m-a lăsat pe mine să iau decizia, adică dacă să mai vorbim ca prieteni sau nu...100% încă are sentimente, singura metodă ar fi să mai vorbim unoeri până i se face dor sau ceva...

Adica trebuia sa-ti atraga atentia, altfel tu o ignorai? Cand erati impreuna?

Nu,cand eram împreună îi plăcea să mă "lovească", practic o chestie pe care o faceam în relația noastră pentru că pur si simplu pe ea o amuza sau daca mă uitam într-un anumit punct atent o făcea, nu că p ignoram, a făcut o și ieri, gen mă uitam fix într-un punct și m-a lovit doar ca sa spun ceva

| annonimaaaa555 a răspuns:

Deși îi simți lipsa, trebuie să înțelegi că schimbarea nu ar trebui să fie doar de dragul ei, ci pentru tine. Dacă ea alege să se întoarcă, o va face din proprie inițiativă, nu forțată de circumstanțe.Cel mai sănătos ar fi să iei o pauză totală, fără să forțezi o prietenie. Concentrează-te pe tine, pe pasiunile și dezvoltarea ta. În timp, vei vedea dacă mai merită să insiști sau dacă vei găsi pe cineva care te apreciază sincer. Inca ceva. Degeaba crezi in Dumnezeu dacă nu crezi in tine.

| Anonimhack35 explică (pentru annonimaaaa555):

Cred și in mine, dar în momentul ăsta sau peste câteva luni nu o să vreau pe altcineva...cred că o să las timpul să decidă

| 1onur a răspuns:

îndreaptă! te! către! Dumnezeu! și! Hristos!

Orice ai primi de la oamenii într-un fel, care ști sigur câți fac rău voiți, intenționați, nu întorcea nimănuia nimic din ce-ți oferă ei înapoi, tu îndreptăți inima sufletul tău, pași câtre Dumnezeul! și Hristos! El știe cu Adevărat Adevărul și cel mai bine. Nu purta dușmănie și nici ură nimănuia!

| Anonimhack35 explică (pentru 1onur):

Sincer in ultimul timp de dinainte să ne despărțim ma tot rog seara, și acum o fac chiar daca înainte credeam că Dumnezeu nu există, parcă acum mă ajută într-un fel...e greu de explicat

| 1onur a răspuns (pentru Anonimhack35):

Eu NU! ți-am impus să nu vorbești cu ea, și nici NU! ți-am spus, să nu fi cu ea ce-ți dorești tu să fie între voi doi, fie ca prietenii sau iubiți...

Eu ți-am dat răspunsul meu! Adevărul și realitatea mea! Nu ești obligat! Să fie de acord cu mine niciodată dacă nu vrei! Este absolut normal! Să nu fi de acord cu mine!

Ascultați inima cu Adevărat și sufletul tău cu Adevărat. Eu n-am să fiu niciodată împotriva la oamenii care se iubesc cu Adevărat.

Dacă te uiți cu atenție! la ce-ți spun eu prima oară! Ai să vezi ca eu nu-ți interzic absolut nimic și ce-ți spun? Nu face! Nu întorcea nimănuia ce alți ție cu intenție țiar face, și îți fac! Apoi ce-ți spun? Te îndrum către Dumnezeu! și Hristos! de ce? Fiindcă tot acolo și îți spun de ce! El știe Adevărul cu Adevărat și mai bine, ce este Adevărul cu Adevărat? Este Dumnezeu și Hristos iar în inima și sufletul nostru se află Dumnezeu! și Hristos!

Dacă tu vrei săi fi prietenă ei! Cine sunt eu să stau în calea la fericirea ta Adevărat ce vezi într-o fată!, femei!,.

| 1onur a răspuns (pentru Anonimhack35):

Tu vei decide dacă îi vei rămâne prieten, sau iubit pentru ce simți cu Adevărat pentru ea!

Și ea la rândul ei va decide pentru voi doi! sau pentru tine sau ea. Eu nu mă bag între voi doi.

Am văzut că esti derutat și nu știe ce să faci, și de asta team și îndrumat către Dumnezeu și Hristos, să-ți găsești calea care crezi ca te face pe tine fericit cu Adevărat! Ori ea ori tu ști!