| Anonimhack35 a întrebat:

Acum cateva zile m-am despărţit de iubita mea, am fost împreună 2-3 luni, dar vorbeam de aproximativ 1 an şi jumătate Cand am început să vorbim fiind la liceu amândoi eram introvertiți și nu ne puteam întâlni așa că vorbeam doar prin mesaje până cand eu i-am spus că nu mai vreau să vorbim si am stat asa o săptămână până am revenit, apoi s-a întâmplat acelaşi lucru înainte de vacanța de vară...nu am mai vorbit până am reînceput liceul in septembrie, adică nu am vorbit 3 luni in care din spusele ei a plâns timp de 2-3 luni. Cand am inceput să vorbim din nou m-am hotărât să vorbim in realitate și o făceam zi de zi, rămâneam şi după ore, totul bun şi am întrebat o daca vrea să fim împreună Din luna decembrie am observat că ceva se schimbase, îmi tot spunea să nu fac anumite lucruri pentru că sunt ciudat, că rad nu știu cum, îmi spunea defectele, eu îi spuneam mai mereu că o iubesc (pentru că așa e), dar ea a spus o o singura data in luna octombrie, dar după am aflat ca a spus o doar pentru că o spuneam eu mereu.In decembrie, prin vacanţa de Crăciun am întrebat o ce ne leagă și daca ne iubim şi a zis că nu ştie, in capul ei sentimentele sunt vagi și să îi las timp să se gândească, iar eu i-am zis că mai bine discutam in realitate cand ne întâlnim şi punem totul pe masă. leri mi-a zis că nu vrea să ma lase aşa ca se simte prost și mi-a zis că vrea să ne despărţim, dar într-un fel ea a zis că doar aştepta să îmi treacă cheful de ea și să ma despărţesc eu de ea. Mi-a zis că are nevoie de cineva care nu e timid şi să fie stabil, însă nu mi-a definit ce înseamnă pentru ea asta, a spus că îi e frică să mă piardă pentru că într-un fel îi e frică că nu va mai găsi pe cineva să țină așa mult la ea.Nu ştiu cum poți să plângi 3 luni după un om, să spui că simțit atâtea pentru el, el să aibă pentru tine sentimente la aceași intensitate și dintr-o data să nu dai 2 bani pe el.Perioada de 3 luni a fost pentru mine cum este si pentru ea acum și parcă văd ca prin vara se intoarce.I-am zis că ce face daca simte iar ceva şi se întoarce,a zis că posibil că da sau nu, dar acum nu mai poate simiți nimic pentru mine şi iar trebui mai mulți ani să simtă ceva sau poate e doar o convingere de a ei. A zis că daca incerc să ma schimb pentru ea va vedea și nu vrea asta, spunea că a vazut alte cupluri și ea nu e așa cu mine și ca nu e fericită, dar unoeri spune că nu mai sunt subiecte și e plictisită, nu înțeleg, ai stat cu mine pentru că aveam subiecte și acum găsești altă persoană doar pentru a nu te plictisi? Totul in capul meu nu e clar 100%, dar nu ştiu ce rost ar avea să mai discut cu ea când știu că nu dă 2 bani pe mine, adică spunea "doamne să răspundă mai târziu" pentru că nu avea chef de mine...
Credeți că mai am șanse cu ea,a zis că mereu va fi aici pentru mine pentru un sfat sau ceva,am întrebat o daca putem rămâne prieteni și a zis că da, să o abordez ca pe o prietenă cu un "bună" și poate vorbim măcar ca prieteni, îi simt foarte mult lipsa,desigur ca iubită,nu prietenă, dar tot aș vrea să vorbesc cu ea, e un sentiment foarte complicat

33 răspunsuri:
| Anonimhack35 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

I-am zis că ce face daca se întâmplă ca la mine și prin vara se întoarce, a zis că poate nu sau poate da, dar acum nu vrea să găsească pe altcineva pentru că e nedrept pentru mine sau ceva de genul(aici nu am înțeles) și ca vrea să vada ce e cu viața ei și după nu știu ce
Eu as fi in regula să fiu roata de rezervă, daca as ști că m-ar iubi cu adevărat și ar fi ceva sigur

| Anonimhack35 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mi-a spus că ma iubește in timp ce ne îmbrățișam și eram fericit încât i-am zis "ce? ce?" și a spus "am zis o gata" și mi-a zis să o îmbrățișez mai tare(aveam asta tot timpul), a fost momentul perfect, dar după am aflat ca a spus o doar pentru ca o spuneam eu și 100% as fi vrut să o aud de la ea, dar eu am luat o ca si cum ea simțea asta...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Anonimhack35):

Baiete, tu acum iti primesti plata pentru comportamentul tau.
Iti doresti sa stii ca e ceva sigur? Asta isi dorea si ea.

Mergi la psiholog, afla de ce fugi rupand pamantul din relatii.