| simona2010 a întrebat:

Acum cateva zile m-am despartit de prietenu meu. Stiu ca am fact f bine pentru ca am suferitmult din cauza lui. Da si stiu ca ma iubeste. As vrea sa il uit da nu pot 2 ani am stat cu el si ne vedeam mai rar prin vacante ca el sta in alt oras si nha.sadsadsad El tot imi da mesaje ca ma iubeste... da nu stiu eu vreau sa il uit ca m-am saturatcrying nu stiu c as putea sa facsad. oare ar fi bine sa ma impac iar cu el? dati cat mai multe raspunsuri plizzzsad multumesc mult:*

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Te rog din inima, renunta la K! Vei primi putine raspunsuri daca te mai prostesti asa. Numai tu poti decide, pentru ca numai tu stii de ce te-ai saturat de el. E de vina distanta?

| Gogutzu a răspuns:

Daca iti e dor de el impaca-te cu eltonguehappy...si daca mai simti ceva pentru el bineintelestongue
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| anad a răspuns:

Daca va vedeti rar de ce spui ca te-ai saturat de el? Iti spune ca te iubeste si daca nu stim cu ce te-a suparat, nu pot sa zic decat sa nu renunti asa usor la o prietenie de 2 ani.

| Anecherry a răspuns:

In orice relatie se greseste, suntem oamenihappy. daca spui ca nu poti sa il uiti de ce nu incerci sa ai o discutie deschisa cu el, sa va spuneti ofurile, si sa ajungeti la un punct comun, la o intelegere. daca tu consideri ca se merita si ca puteti depasi aceasta etapa, atunci impaca-te cu el. totusi, tu stii mai bine cu cine stai de vorba, si ramane la aprecierea ta, daca se poate face un pas inainte sau nu. bafta, pupici:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ce crezi tu ca e mai bine dar sa nu suferi mai tarziu,, fiindca e dureros sa suferi din dragoste.