| LaviniaLavinitutza a întrebat:

Acum cateva zile m-am indragostit. Le-am spus asta prietiilor mai apropiati, dar singura persoana careia nu i-am spus-o a fost cea mai buna prietena a mea, deoarece, ziceau ceilalti prieteni, ca nu este de loc de incredere si m-a mai tradat inainte.
Totusi, am simtit ca merita sa ii mai dau o sansa, si cu miliarde juraminte si promisiuni ca nu va mai zice la NIMENI, m-a tradat.
Si cel mai mult m-a durut faptul ca a venit foarte senina la mine si mi-a spus ca i-a zis unei persoane care este foarte de incredere si si acea persoana a jurat la randul ei ca nu va zice la nimeni.
I-am spus ca mi-am pierdut toata incerederea in ea si dupa o cearta luna, tot nu am putut-o face sa inteleaga ce a gresit. I-am mai spus ca mi-am schimbat total parerea despre ea de un timp iar ea m-a rugat sa fiu sincera si onesta "ca de obicei" cu ea si sa ii spun ce parere am eu despre ea. Mi-am adunat inima franta in miliarde de bucatele si i-am scris:
"Esti o persoana foarte buna,intelegatoare, amuzanta si miloasa, dar cu toate astea, ai limitele tale. Limitele tale fiind destul de profunde care la un moment dat devin suparatoare si jignitoare pentru persoanele din jurul tau. Probabil ca tu nu realizezi ce ai gresit acum si ca o greseala de acest gen este atat de dureroasa pentru cei fata de care ai gresit. De multe ori in viata ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte de a face un lucru pe care s-ar putea sa il regreti mai tarziu. Dar o persoana atat de orgolioasa ca tine nu reuseste sa regrete o astfel de greseala.O greseala facuta din cauza faptului ca nu ma cunosti suficient de bine este cea prin care ai afirmat ca sunt o persoana sincera. Eu chiar nu sunt asa. In special cu tine. Eu ar fi trebuit sa iti spun toate astea de multa vreme. Dar am tacut si am inghitind stiind ca un prieten cu sange in vena isi respecta amicul sin u in injoseste si jigneste. Acum ca nu mai simt prietenia intre noi pot sa fiu libara sa imi impartasesc sentimentele fata de tine fara sa ma mai intereseze ce crezi tu despre mine. Si asa am si facut.Cu asta am incheiat.Nu ma mai intereseaza catusi de putin de tine si de orice te implica pe tine. Daca nu ai un argument inteligent poti linistita sa iti vezi mai departe de drumul tau in viata fara mine ca sunt sigura ca nu se vor schimba multe pentru tine"
De acum stiu in cine sa am incredere si in cine nu. Imi pare foarte rau ca nu mi-am ascultat prietenii, pe care chiar m-i pot numi PRIETENI.
O prietenie falsa duce la durere nesfarsita:asa ca prietenii trebuie alesi cu multa chibzuintza.
CE PARERE AVETI DESPRE MODUL IN CARE AM REACTIONAT?

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Ai reacţionat foarte raţional.
E bine că ţi-ai dat seama că aceea nu îţi este prietenă adevărată şi nu merită să o mai păstrezi prin preajma ta.
Poţi considera această întâmplare o lecţie de viaţă. Să nu acorzi încredere deplină nimănui, deoarece poţi fi înjunghiată când de aştepţi mai puţin.
Chiar dacă prietena ta va încerca să mai vorbească cu tine, să nu o iei în seamă.
Dacă vei crede că prietenia voastră se poate repara şi mai merită o şansă, nu vei face decât să te amăgeşti singură din nou, şi vei avea de suferit.
Prietenia este precum un fluture. Ai impresia că l-ai prins, în timp ce nici măcar nu l-ai atins.
Ai luat o decizie corectă.

O seară frumoasă!

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Foarte inteligent ai reactionat, dar ai omis sa tii seama ca orice prieten mai are un prieten, fata de care nu trebuie sa aiba secrete. Si uite asa va afla tot satul gandurile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bine