| AndreiDns a întrebat:

Acum ceva timp a fost o petrecere la mine acasă și eu îmi doream foarte tare sa vina și iubita mea pentru ca toți au venit cu iubitele și oricum voiam sa vina pentru ca avem 10 luni si nu am fost niciodata la un chef împreuna, dar ea a zis ca nu vine ca nu o lasa ca e prea târziu și nu știu ce, chiar dacă eu am anunțat-o dinainte cu cel puțin 1sapt -2 ca vreau sa vina. M-am supărat pe ea și nu am vrut sa mai vorbim, iar in seara aceea m-am îmbătat foarte tare și m-am pupat cu o fata care era acolo și i-am zis ca sunt îndrăgostit de mult de ea și ce vrăjeala i-am mai zis eu acolo, fiind beat voiam sa o bag in pat. Cine a greșit, eu ca am făcut astea cu toate ca eram beat și habar n-am de ce le-am făcut și ce era in capul meu sau ea ca nu a venit și nu face niciun efort pentru mine, de multe ori am chemat-o peste tot, in familie când a fost un eveniment sau ceva și nu a vrut niciodată sa vina și-a găsit mereu tot felul de scuze și a evitat, prin asta m-a făcut sa cred ca eu pentru ea nu sunt important și mai mult de asta am pupat-o pe fata aia... credeți ca ma va ierta? Am greșit atât de tare?

2 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Eu sincer nu as sta cu o fata care mereu ma-sa ii ghidează viata.

,, nu pot pentru ca nu ma lasă mama" da mai du-te în aia a ma-tii cu mama ta.

Cauta-ti o femeie care nu mai sta după curu' ma-si.

| Mnup a răspuns:

Ati gresit amandoi.