| LoveJames a întrebat:

Acum ceva timp am acceptat sa fiu prietena unui vecin de-al meu care ma placea(si ma place si in prezent)foarte mult, dar intr-o zi el a venit cu cel mai bun prieten al lui si m-am indragostit de la prima vedere de el. A trecut aproape 1 an de cand il cunoasc si il plac si acum dar cea mai buna prietena a mea si o alta prietena nu il mai plac de cand am fost eu plecata in vacanta si ele cred ca nici mie nu imi mai place de el, dar adevarul este ca il plac mult...si nu stiu ce sa fac sa lupt pentru el(sa ii spun ce simt si poate vom fi impreuna)sau sa imi scult cea mai buna prietena si sa renunt? cel mai bun sfat fundita:X

Răspuns Câştigător
| LoveLifeCrazy a răspuns:

Daca iti sunt prietene adevarate te vor intelege si iti vor accepta orike...cat despre elwinking daca el ti. a dat vr'un semn cum ca i.ar place de tinewinking incearca:d dc nu pana la urma?:d succeslove struck:Xlove struck

3 răspunsuri:
| JelLy_3370 a răspuns:

E najpa.nu stiu ce sa zic. daca iti plk asa mult poti incerca nu trebuie sa ascu; ty ce zice lumea chiar daca e vorba de ceea mai buna pry a taeu zic sa incerci sa`ty asculty inima, daca tu crezi ca si el simte la fel poti incerca.eu una asa as face.acum faci ce simty sper ca te-am ajutatbig grinsucces:*

| cokocosmy a răspuns:

Pai u ar trebui sa faci ce simti daca ele se arunca de pe cladire nu te arunca si tu fa ce simti ce crezi tu ca ii mai bine pentru tine happy nu tr lua dupa aia si aia fa sa-ti fie tie bine si sa fi fericita happy:* sper ca te-am ajutat succes!

| Annye18 a răspuns:

Trebuie sa-ti asculti inima nu gura prietenilorwinking