Pai eu cred ca a vrut sa te faca geloasa.sa iti zic keva asemanator.si eu m-am desp de prietenul meu din cauza mea si s-a dat la prietena prietenei mele daca intelegisi in fine neam kertat a trecut timpul si nea impacat iar acum abia daca o saluta. e misto sa vezi, adica el era cu mine ne-am intalnit cu tipa si a intrat in vb cu el ca ke mai face si din astea si el bine si atat ea a continuat el se uita la mine si pana la urma tipa a plecate misto... fal si u gelos sau nu-i mai akkepta intalnirile pentru un timp daca vr sa se impace cu u va continua sa te caute as sti ca indiferenta doare si kateodata cel mai bun raspuns e timpul ...succes:**sa ma anunti ca ai facut, imi dai fundita?
Mie sincer nu mi-ar convenii ca el sa se sarute ca o alta tipa.Eu sriu ce vrea el.Sa te aiba in pat.Atunci nu-mi explic ca ba sta cu tine ba pleaca.Cum ii permitzi asta. Daca ai fi cu el, dupa ce ai pov eu cred ca va fi cu tine o zi si cu altele 6.Nuj ce sa zic.Caracterul lui mi se pare irelevant.Mai bine gaseste-ti un baiat mai cuminte, sincer si dragut.
Si el vrea sa se impace cu u da n.are tupeu.ca e zodia taur ca mine si asa sunt taurii.mai orgoliosi asteapta tot de la tine.
croissant întreabă: