anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum ceva timp, am pierdut 2 prieteni dragi, in sensul ca nu mai pot vorbi cu ei datorita unor neintelegeri. Am imcercat sa vorbesc cu alte persoane, dar acestea nu pot discuta cu mine subiectele pe care le aveam cu prietenii mei, am inceput sa imi ocup timpul cu alte chestii cat de marunte, ba pe acasa, ba pe afara, mi-am luat intr-o zi o bere, in alta doua, in alta trei si tot asa, apoi mi am luat si alte tipuri de alcool, m-am dus la petreceri unde am baut. Si plecand de la faptul ca nu consumam deloc bauturi cu alcool acum pot zice ca deja am luat-o pe aratura, acestea ajutandu-ma sa uit de prietenii mei pentru o perioada scurta de timp. Dar simt ca nu mai pot nici asa, nu am cu cine vorbi de ce simt, nu am cu cine schimba o vorba, seara incep sa plang, la scoala ascund totul sub un zambet, dar imediat cum s-a sunat de plecat acasa fug sub un pod si stau singur mai ascult muzica, dar nu cred ca o mai pot duce asa mult timp.

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Poate se pot rezolva cumva acele neintelegeri. Depinde cat de grave sunt. Nu trebuie sa te rezumi doar la acei prieteni. Trebuie sa socializezi in continuare si sa legi prietenii. Cati ani ai? Imi poti scrie daca vrei sa te descarci.

| gd001 a răspuns:

Poti sa iti faci noi prieteni. Daca te inchizi in tine si stai singur sub pod si asculti muzica nu o sa rezolvi nimic. Si orice neintelegeri ar fi prietenii adevarati iarta. Aceiaa nu sunt prieteni adevarati. Fa-ti prieteni noi!