| Lotte a întrebat:

Acum ceva timp ( cateva luni ) eram o pustoaica normala cu niciun cos pe fata.In fine aveam cateva micute dar nu se vedeau.Stiam eu ca exista si atat.Cosuri imi apareau inainte de acea perioada a lunii din viata oricarei copile.Acum,am o tona de cosuri(cosi?). De ce? Asta-i nedumerirea mea.Mama spune ca este din cauza alimentatie nesanatoase ( si cand zic nesanatoasa nu ma refer la junk food, fast food si porcarii de-astea...ci la mancatul aiurea, ciugulit prin frigider cand imi este foame, neavutul unor 3 mese principale ) si din cauza deshidratarii ( ca nu am lichid in organism ).
Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E...normal,in adolescenta. Tu nu le lasa sa ajunga prea multe straight face
da-ti cu o crema, pune-ti o masca (de exemplu malai+albus de ou, aplicata pe fata, astepti 25 minute, apoi clatesti) sau argila+suc de rosii(sau citrice sau caise, struguri, etc)

poate ai doar o perioada mai nasoala, daca te "doctoresti", trec repede tongue

7 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Cu timpul vei scapa de ele.Esti adolescenta, majoritatea au. Tu ai grija sa te demachezi de fiecare data si sa te dai cu crema de galbenele(am inceput sa o folosesc de o saptamana si imi face pielea mult mai fina, mai curata si mai dispar si din cosuri)plus un fond de ten le poate acoperi si le mai si usucahappy

| sorin a răspuns:

Iubestihappy

| cristi27 a răspuns:

Se poate sa fie si din cauza meselor nesanatoase dar cosurile astea se pot scoate in timp cu creme, masca de castraveti sau chestii de genu asta si eu am avut cosuri cand aveam vreo 16-17 ani si cu astfel de masti mam scapat eu de ele si acum chiar nu mai am problema cu ele, imi apar si mie cate unul asa la 2 luni

| denisa_4752 a răspuns:

Pai am si eu o colega care are probleme mari cu cosurile! a mers la foarte multi doctori si a urmat foarte multe tratamente! e o perioada cand hormonii din organismul tau sunt dezordonati... poate peste ceva timp iti vor trece cu sigurantahappye posibil sa fie si din cauza alimentatiei.incearca sa ai niste mese mai regulate:*bafta

| annda a răspuns:

Conteaza foarte mult si alimentatia. Incearca sa folosesti niste creme pentru curatarea tenului si poate se duc. big grin

| Lotte explică:

Multumesc foarte mult pentru ajutor! Chiar in momentul asta stau in fata calculatorului si mi se scurge masca de pe fata big grin ( mi-am facut ce ai zis tu, brianna, cu albus de ou si malai si am pus si niste suc de lamaie, si acum imi curge lamaia blushing ). Eu machiaj nu folosesc, deloc, si nici fond de ten... e bine ca sunt in vacanta... dar chiar si de as fi fost la scoala, tot n-as fi folosit happy As putea sa ma mandresc cu asta?
Multumesc mult, oameni buni! >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e posibil.
Bea multa apa pentru ca tie poate iti pare ca nu tie sete, dar de fapt organismului ii este sete. happy
Spala-ti fata macar o data e saptamana, si foloseste ceai de musetel pentru fata.
Sper ca stii cum sal folosesti.
Bafta

Întrebări similare