| spyman a întrebat:

Acum ceva timp mi-a murit prietena. Nu stiu cum sa trec peste. Sfaturi?

DAU FUNDA!

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Imi pare rau ca ti s a intamplat tocmai tie asta, incearca sa iti amintesti cu mare drag de ea si cum viata merge inainte indiferent de situatie, te as sfatui sa nu te inchizi in tine, fa asa incat tot timpul sa il ai ocupat cu cate ceva

| Trolli a răspuns:

Imi pare rau.Nu prea stiu ce sa iti spun in aceste momente pentru ca numai tu stii ce e in sufletul tau.
Incearca sa-ti amintesti lucrurile frumoase pe care le-ati petrecut impreuna, chipul ei, ce ti-a placut cel mai mult la ea. Este normal sa fii trist, sa plangi si sa ai impresia ca lumea e nedreapta!
Dar cu timpul sper ca vei trece peste, sa realizezi ca ea si-ar fi dorit ca tu sa iti vezi de drumul tau in viata, sa redevii o persoana care se bucura de viata si este cu adevarat recunoscator pentru ce are ( sanatate, faptul ca inca te bucuri de ziua de azi, familia care iti este alaturi). Fii tare.

| cosima11 a răspuns:

Sincere condoleanțe! sad Am trecut și eu prin asta acum 2 ani și e groaznic. Te înțeleg perfect și știu cum te simți. Dar sincer, nu știu ce sfaturi ți-aș putea da. Ceea ce la mine a funcționat pentru o perioadă a fost să mă descarc, plângând și ascultând melodiile noastre. Apoi am încercat să fac diverse activități, de exemplu stăteam la facultate mai mult sau mă plimbam cu fetele, etc. E greu seara când te pui în pat și aștepți mesajul îla sau apelul...și nu îl primești. Roaga-te Lui Dumnezeu să îți dea putere să mergi mai departe și să treci cu bine peste, pentru că de uitat nu vei putea uita vreodată. Nu te izola, nu respinge persoanele care vor să se apropie de tine, nu sta singur mult timp și gandește-te că toate lucrurile se întâmplă cu un scop. E dureros dar nu avem ce face... FI TARE!

| MrAnderson a răspuns:

Salut

Chiar si pierderea unei simple cunostinte e dureroasa. Nici nu-mi pot imagina macar cum e sa-ti pierzi fiinta iubita.
Invata sa traiesti pentru amandoi. Propune-ti sa faci macar putin din lucrurile pe care si-ar fi dorit ea sa le faca.
Spre exemplu, daca voia sa fie doctorita, poti incerca sa fac niste voluntariat la un centru medical... orice.

| Chronicles a răspuns:

Îmi pare rău de tine.

Fiecare a trecut măcar o dată prin asta sau cu siguranţă o să treacă prin astfel de momente. Nu te mai gândi la asta. Viaţa merge înainte, şi cu bune, şi cu rele.

| darkwisper a răspuns:

Gaseste sa te gandesti la altceva.

Răspuns utilizator avertizat
| ChocolateFantasy a răspuns:

Imi pare rau pentru tine.Dar acum pe bune! Ceri sfaturi despre cum sa treci peste un deces? Cati ani? 5? Doamne Iarta-ma!

| spyman explică:

Multumesc. O sa incerc