Draga mea esti un pic confuza nu sty pe care-l placi k cine vrei sa fi, k cine ti-ar fi mai bine.Ai vrea sa fi k amandoi, sa nu ranesti pe nici unul, se mai intampla. Sfatul meu: Fi k amandoi dar ai grija sa nu te prinda caci ramai cu niciunul.Cum deja i-ai spus celuilalt ca ai prieten ca sa te scoti spune-i ca te-a parasit si incercati sa fiti impreuna. Dupa un timp dupa ce vezi cum decurg lucrurile il alegi pe cel cu care ti-a fost cel mai bine.Pt siguranta ai grija cum ii treci in ahenda caci s-ar putea sa se prinda.Mu incerca nici trucut k un nume de fata caci poate o sa te sune si o sa-i auda vocea.Atunci sa vezi.Ai grija de tine si tine-ne la curent pup
Fii sigura ca dupa ce devii prietena lui, se va saruta cu alta. Si de altfel, bine va face, tu la ce te-ai gandit cand l-ai lasat sa te sarute, sa te ia de mana stiind ca are prietena?
Stai cu asta daca l-ai ales pe el. Ia trecut vremea celuilalt. Daca tipa ai l-a lasat el acu cauta ceva, orice. Gandeste-te ca merita oarecum sa fii cu el daca o lasa el pe tipa aia...
Adica tu nu-l iubesti pe niciunul sa inteleg, dar stai si tu cu ei asa, sa treaca timpul mai repede?!
Deci da, stai cu cel la care tii. Ai fi norocoasa sa tii la actualul, nu la cel care pretinde ca si-a parasit prietena pentru a fi cu tine. Prin asta si prin faptul ca te saruta pe tine cat timp era oficial cu cealalta, a dovedit 3 lucruri (cel putin): 1. nu e destul de matur sa aiba o relatie serioasa, 2. e foarte probabil sa iti faca faza si tie cand apare alta; si 3. e un disperat (acum foloseste orice truc sa te agate: indiferenta, falsa afectiune, etc).
Ee da pai ramai cu asta cu care esti acum... celalalt ce crede ca esti tu roata de rezerva? acum nu stiu faci ce vrei...alege`l pe cel care iti place mai mult