...cam greu n-am experiență. Decât s-o dau în bară (am mai pățit) mai bine mă informez puțin înainte.
Nu stiu daca te place sau se simte atat de confortabil in preajma ta pentru ca te-a pus in friendzone.
Cred ca singura solutie la intrebarea ta ar fi o intalnire. Intreab-o daca ar vrea sa iasa cu tine la o cafea/suc. Iar de acolo poti sa faci niste glume sa flirtezi putin cu ea si sa vezi cum reactioneaza. Daca pare incantata keep going. Daca nu, las-o balta.
Ideea este ca si daca te refuza, da, este nasol sa fii refuzat, insa cred eu ca mai bine o intrebi acum, afli raspunsul decat sa mai pierzi alti patru ani intrebandu-te daca fata te place sau nu, iar apoi sa fii refuzat. Sunt opt ani irositi pe doua fete cu care nu ai avut nicio sansa. In momentul in care suntem refuzati avem un fel de closure care ne lasa sa mergem mai departe.
A pai fii atent cum se face, daca fata e de caterinca da-te pe caterinca mai mult cu ea, spune-i iubire, dragoste, etc si dupa se ajunge si la mai mult.
Sunt în clasa a IX -a și acum încerc să îmi cunosc colegii și să văd cu cine pot glumi și până în ce punct. Dar ei i-am zis : " Ești aproape la fel de frumoasă ca mine " a început să râdă, deci pare genul glumeță și să nu se supere.
Eu zic sa incerci sa-i spui cu frumosul. Ori fata-n -fata dar intr-un loc retras...ori prin mesaje. Si ar fi bine sa faci asta mai repede...nu stii ce e in minteasi sufletul ei. Poate ca si ea te place si nu are curaj sa ti-o spuna. Fa tu primul pas, fetele asta asteapta si ti-o spun din proprie experienta caci la mine cam asa a fost. Am asteptat si asteptat dar nimic sipana la rma eu am facut primul pas. Dar iti urez bafta si dactotul e bine sa va tina dupa.
Mda.dar dacă refuză? Trebuie să ma gândesc și la consecințe.Nu știu dacă mă va privi cu aceeași ochi.