anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum la modul cel mai serios: cum e sa saruti? sau french kiss-ul? O sa sune ciudat, dar ce gust are saliva celuilalt, nu e scarbos? laughing Astept raspuns serios, fara gluma... Sunt la primul iubit.

Răspuns Câştigător
| madalinamadu a răspuns:

Pai daca esti indragostita de acea persoana atunci cand o saruti e ca si cand ai zbura desi ai picioarele pe pamant, cat despre french kiss este foarte romantic si te face sa fi sigur pe sentimentele tale nici decum sa fie scarbos, poate doar daca a mancat ceapa sau usturoi si nu s-a spalat pe dinti. laughing

6 răspunsuri:
| NCN a răspuns:

Nu, e in general e ok acum depinde si de tip ar fi ok sa ai buzele putin umede dar nici si fi cu bale la gura ai prins ideea la inceput e sarut cu gurita inchisa apoi cu deschisa cand ii atingi limba etc... funda daca te-am ajutat si bafta daca te place nu o sa il deranjeze daca dai fail.

| AdevarulDoare a răspuns (pentru NCN):

Multumeeeeesc :*

| NCN a răspuns (pentru AdevarulDoare):

Nu ai pentru ce bafta

| Alice23 a răspuns:

Dar cati ani ai?
Si cum ai vrea tu sa-ti raspundem noi serios cand numele tu e :"IntrebariStupideHopeYouLikeIt "?

| AdevarulDoare a răspuns (pentru Alice23):

Am 15 ani, stiu ca e stupid sa am primul prieten acum... sad sad crying Si numle... Chiar nu aveam idei laughing))))))

| Bybi a răspuns:

Dacă tipul nu s-a spălat pe dinți de cine știe când cu siguranță e scârbos laughing, dar în rest cum să fie scârbos? Nu-ți imaginezi că dacă ar fi așa n-ar mai exista sărutul? laughing