| AndreeaRullz a întrebat:

Acum nepotica vecinei mele e la mine, si tot imi cere cola.cred ca a baut deja destul! O poate afecta? Are 3 ani

8 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Are 3 ani si bea coca-cola? O nu nu nu, nu-i mai da, n-ai auzit anul trecut de baiatul de 5 ani care a murit de diabet din cauza ca a baut Pepsi? Nu-i da Cola, risca sa faca diabet de la o varsta atat de frageda, da-i mai bine alta bautura, de preferat naturala cum ar fi prigat sau nectar sau chiar Teddi, dar sub nici o forma Cola sau alta bautura cu cofeina sau acid, o poate afecta.

| Zâmbărici a răspuns:

Nu ii mai da ajunge!happyo gurita doua nu ar avea nimic dar vad ca se invata.Stiu cum estraight face. Incearca sa ii dai alt suc happyDaca ai suc natural e si mai bine sau suc fara acid.

byekiss

| viatadecacatt a răspuns:

Nu zice nimeni sa nu ii dai, dar nu mult, nu este bun pentru varsta ei, atat cola cat si bauturile acidulatehappy

| costymaximus a răspuns:

Da-i copilului daca cere!

| DianaLostInDreams a răspuns:

Da, ii da multa energie si nu mai doarme dupa aia.Si nici nu e indicata cola la varsta aia.

| AlecSSyA a răspuns:

Sigur ca o poate afecta.Coca-Cola contine cofeina si o va tine treaza si se va energiza.In plus nu este buna nici pentru ten, distruge smaltul dintilor, iti va face mai multa sete si multe altele.Nu e bun acest suc pentru nimeni chiar daca este foarte bun si mai ales pentru ea care are doar trei ani(mai si abuzeaza).

| SnicK a răspuns:

Nu-i da.
Las-o ca o energizeaza prea tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are voie sa bea sub nici o forma cola, are cafeina si gaz, cafeina si zaharul ii dau energie pe care nu o poate consuma la varsta ei si devine agitata, iar gazul se poate aduna intr-o "bula "imensa si ii da dureri de burta sau chiar ii poate "inchide"caile respiratorii si nu mai poate respira.Copiii nu au de ce sa bea cola, cacao cu lapte, ceaiuri daca sunt concentrate sau ori altceva ce nu este apa sau suc natural de fructe(nu cumparat)