Nu lasi relatia sa se raceasca. Mai iesiti la plimbare. Arata-te interesat, ofera-i flori, sun-o, fa-i complimente frumoase dar discrete. Nu lasa sa treaca timp fara sa faci ceva.
După cum a reacţionat, cine ştie ce uşuratică este. Nici nu ştii dacă îţi este prietenă şi deja s-a înfipt în gâtul tău.
Crezi că se ''mozolea'' cu tine în scară dacă nu simţea nimic pentru tine? Nu am putut să înţeleg niciodată aceste persoane. Cel mai bine întreab-o pe ea.
Cred ca te place daca te-a sarutat. Fa tu primul pas si sun-o sa mai iesiti. Vezi incotro se indreapta lucrurile.
Eu încerc să fac lucrurile astea discret, dar ea a devenit mai rece. Nu știu dacă face asta intenționat să vadă cum reacționez ca să afle dacă țin la ea cu adevărat sau poate a fost doar o atracție de moment și ea vrea să uite și să rămânem prieteni. Oricum ne-am apropiat foarte mult ca și prieteni, chiar dacă ne cunoaștem de puțin timp și avem o relație strânsă. Mâine o să ieșim să ne plimbam, probabil o să și stăm într-un loc mai restrâns și o să vorbim. Eu încerc să fiu discret și să nu "sar" pe ea, o să mă iau și după comportamentul ei, să văd dacă ea chiar își dorește ceva de la mine. Mersi oricum pentru sfaturi și sper să te ajut și eu când vei avea nevoie.