Mai are cineva vreun dubiu ca aia e zdreanta? Din punctul meu de vedere, m-as duce direct la prietena-su si i-as spune ce comoara are acasa.
Daca era o fata serioasa nu se saruta cu tine in timp ce are alta relatie.
poate ca asa iti va face si tie.
Uita de ea...e mai bine asa. Si stii de ce? Pune.ti si tu intrebarea?
Daca era deja intr'o relatie si cica are planuri mari cu acel baiat, de ce s-a sarutat cu mine? Asa ti-ar putea face si tie si sa se pupe cu altul, pentru ew...e dosr asa eh...si ce?
Fete mai sunt. Vei intalni tu persoana potrivita si ai sa simti cu adevarat daca e speciala pentru tine sau nu
Daca fata te-a sarutat ea prima data, e clar ca avea ea niste ganduri, care au picat in momentul in care ai sarutat-o, acum nu stiu daca a fost dezamagita de prestatie sau doar a realizat ca are prieten si ca trebuie sa ramana fidela relatiei, macar pana se desparte de el. Eu zic sa nu te bagi, cauta si tu o fata care este singura.
În primul rând, dacă l-ar fi iubit cu adevărat pe iubitul ei şi ar fi avut planuri mari şi grandioase cu el ) nu te-ar fi sărutat pe tine. Dacă te-a sărutat pe tine poate a mai sărutat şi pe altcineva. Pune-te în locul iubitului ei. Dacă tu ai afla că iubita ta s-ar săruta cu altul, ce ai face? Dacă te va înşela şi pe tine? Mai bine o laşi în pace şi nu o mai căuta. Mai sunt şi alte fete, bro.
Nu are rost sa te mai bagi. Probabil a fost doar o joaca si din moment ce ea are o relatie nu merita sa astepti dupa ea.
A profitat de tine... incearca sa te da-i la prietena ei... asa o faci geloasa si sufera exat cum suferi tu acum! SUCCES :*
A fost doar un joc. Daca zici ca are deja planuri cu tipul respectiv zic sa nu te bagi, plus ca nu ar fi frumos.
Nu. Nu are rost.probabil a vrut sa ii demonstreze prietenei ei ca te poate face oricand...sau poate a fost doar o provocare... daca te punea cu forta sa te arunci in fantana o faceai? Te-ai cam facut de ras...
Andrei67y5 întreabă: