| Khero a întrebat:

Acum o luna ( cand inca exista scoala), fata da care imi place foarte mult de la mine din clasa m-a rugat sa plecam de la ultima ora amandoi. Prima data nu am vrut, dar vazand cat de mult a insistat am zis de ce nu.Cu noi a venit si cea ma buna prietena a ei. Am luat noi frumos o sticla de suc si am gasit o bancuta unde am discutat lucruri random. La un moment dat prietena ei i-a venit geniala idee sa ne oblige sa ne sarutam. Normal ca eu nu am vrut din 2 motive, nu am avut inca primul sarut si fata respectiva avea prieten. Prietena ei a gasit pana la urma o solutie, sa ne ia ghiozdanele pana nu ne sarutam. Eu nu vruiam in ruptul capului, DAR ea m-a sarutat din senin... Prietenei ei nu i-a ajuns aceasta scena, si IAR ne-a obligat. De aceasta data eu am sarutat-o, si surprinzator nu s-a opus. Dupa aceea faza nu a mai vorbit asa des cu mine, adica mai deloc. Am mentionat faptul ca are prieten...mai are rost sa ma bag in vorba cu ea? Este genul de fata care daca iubeste pe cineva sta cu el mult timp si din cate am observat are ceva planuri pe viitor cu acest baiat de sta acum.

Răspuns Câştigător
| StefanChriss a răspuns:

Mai are cineva vreun dubiu ca aia e zdreanta? Din punctul meu de vedere, m-as duce direct la prietena-su si i-as spune ce comoara are acasa.

10 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Daca era o fata serioasa nu se saruta cu tine in timp ce are alta relatie.
poate ca asa iti va face si tie.

| neutrino a răspuns:

Nu are rost pentru ca ai dezamagit-o foarte tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita de ea...e mai bine asa. Si stii de ce? Pune.ti si tu intrebarea?
Daca era deja intr'o relatie si cica are planuri mari cu acel baiat, de ce s-a sarutat cu mine? Asa ti-ar putea face si tie si sa se pupe cu altul, pentru ew...e dosr asaoh go on eh...si ce?
Fete mai suntoh go on. Vei intalni tu persoana potrivita si ai sa simti cu adevarat daca e speciala pentru tine sau nuhappy

| Hakuouki a răspuns:

Daca fata te-a sarutat ea prima data, e clar ca avea ea niste ganduri, care au picat in momentul in care ai sarutat-o, acum nu stiu daca a fost dezamagita de prestatie sau doar a realizat ca are prieten si ca trebuie sa ramana fidela relatiei, macar pana se desparte de el. Eu zic sa nu te bagi, cauta si tu o fata care este singura.

| NimeniSiAtat a răspuns:

Din punctul meu de vedere ar fi normal sa uiti de ea.

| AlexandraCris a răspuns:

În primul rând, dacă l-ar fi iubit cu adevărat pe iubitul ei şi ar fi avut planuri mari şi grandioase cu el laughing) nu te-ar fi sărutat pe tine. Dacă te-a sărutat pe tine poate a mai sărutat şi pe altcineva. Pune-te în locul iubitului ei. Dacă tu ai afla că iubita ta s-ar săruta cu altul, ce ai face? Dacă te va înşela şi pe tine? Mai bine o laşi în pace şi nu o mai căuta. Mai sunt şi alte fete, bro.winking

| Lavii007 a răspuns:

Nu are rost sa te mai bagi. Probabil a fost doar o joaca si din moment ce ea are o relatie nu merita sa astepti dupa ea.

| Janetthe a răspuns:

A profitat de tine... incearca sa te da-i la prietena ei... asa o faci geloasa si sufera exat cum suferi tu acum! SUCCES :*

| Nestii a răspuns:

A fost doar un joc. Daca zici ca are deja planuri cu tipul respectiv zic sa nu te bagi, plus ca nu ar fi frumos. happy

| ovedetaanonima a răspuns:

Nu. Nu are rost.probabil a vrut sa ii demonstreze prietenei ei ca te poate face oricand...sau poate a fost doar o provocare... daca te punea cu forta sa te arunci in fantana o faceai? Te-ai cam facut de ras...