Daca as fii in locul tau, sincer nu as mai putea sa fiu prietena cu persoana pe care o iubesc, as suferii foarte mult.Ai putea sa-i zici ca inca il iubesti si sa va mai datii inca o sansa si daca nu merge.Zii fii curajoasa! Pup! :*. Funda?:*:*
Spune-i, pentru ca daca nu-i spui, nu are de unde sa stie, nu incerca sa-i arati prin nu stiu cate feluri, pentru ca se poate ca baiatul sa nu inteleaga, si daca-i spui direct, ai o sansa mai mare sa-l ai din nou ca iubit.
Si crede-ma, functioneaza, au fost fete care mi-au dat dreptate, dupa ce i-au zis in fata ca v-or sa fie cu el, baiatul a acceptat, asa ca nu ai nimic de pierdut.
Daca nu accepta, putin probabil, doar daca nu cumva are pe cineva acum, deci, daca nu accepta, macar vei stii ce sa nu faci in relatiile care le vei avea in viitor, sa nu patesti ca acum
Da iti zic eu ca v-a accepta, doar incearca, si o sa fie ok
Da dar astazii cand m-am intalnit cu el intamplator mai zis ca varamea ii frumoasamia picat fata acum chiar ca nu mai stiu ce sa ii spun
?
Eah, si crezi ca daca ii zici "Inca te iubesc, vreau sa fim iar impreuna", o sa sara la tine cu un ciocan, o sa te omoara si o sa se duca la varata?
Naah, cel mai probabil o sa-ti zica "Da, si eu", sau ceva de genu.
Plus, ca am mai zis, nu ai absolut nimic de pierdut, daca te-a iubit de la inceput, va fi din nou cu tine, daca nu, inseamna ca nu te-a iubit, pentru ca daca iubesti pe cineva cu adevarat, nu trece dintr-o simpla cearta banala, sau doar pentru ca v-ati despartit.
Asa, iti dai si tu seama daca merita sa-l mai iubesti!
Asta nu stiu, eu cred ca ma iubit si inca ma iubeste dar nu ca iubita doar ca prietena, nimic mai mult in plus nu cred ca mai o sa fiu cu el poate peste ca-ti va ani si iti multumesc pentru mesaj:*
Da dar astazii cand m-am intalnit cu el intamplator mai zis ca varamea ii frumoasamia picat fata mai merita sai spu?
Iar astazii mi-a spus ca varamea ii frumoasa mia pocat fata cand mi-a zis am luat foc. Oare ii place de ea vrea sa fie cu ea?