Spune-i... Mereu e mai bine sa afle de la tine decat din alte parti... Stiu ca e greu, dar oricum va afla, asa ca e indicat sa-i spui chiar tu. Oricum, o nota mica nu e o tragedie, i se poate intampla oricui. Acum va trebui sa lucrezi ceva mai mult la fizica(cel putin o perioada), pentru ca parintii tai sa vada ca nu esti indiferenta si incerci sa iti repari media.
Multa bafta si sper sa iasa bine!
Mai bine spune'i tu.stiu ca e greu, dar va fi mai fericit decat sa afle singur...
Un 3 nu e mare cheste mai bine ii spui tuh de cat sa afle eleu tot asa preferam sa nu ii zic ce note am da cand era vreo sedinta bang cine intra la bulealaIopasa iti tine o morala, daca o tine daca nu asta este de preferat spune-iun 3 nu e nimic pe langa sa fi dat afara din scoalamai bine spune-i
Sa-i zici. cred ca n-o s afie mare taraboi
ii zici si ii zici ca vei starui s aindrepti nota. la urma urmei el na primit 3 la scoala.
cred ca se va supara pe u la inceput, dar pin la urma ii va trece si tot fata tatei vei ramine
Spune-i altfel se va duce la scoala si te vei afce de ras
Si sunt sigura ca mai bine o incasezi acasa decat sa te faci de ras la scoala in fat tuturor colegilor profesorilor si altor copii
Succes
Eu zis sa ii spui un 3 nu e o tragedie. tata imi spune ca notele sunt de la 1 la 10 si ca e nevoie si de scaune in casa.mult succes la scoala
Spune-i e mai bine sa fii sincera...in plus daca va veni la scoala o sa te certe de fata cu toata lumea si nu cred ca ti-ar placea!