| sexychick_4075 a întrebat:

Acum o saptamana m-am certat cu baiatul care credeam ca va fi perechea mea o buna perioada de timp.Am crezut ca suntem impreuna dar de fapt nu eram pentru ca el a crezut ca eu nu vreau si sa impacat cu o fosta iubita de a lui si m-am certat foarte rau cu el (complicata si lunga poveste). I-am spus ca nu mai vreau sa mai am vreo legatura cu el niciodata si ca e un mare nesimtit. El a gresit 100% dar de ce cred ca doar pe mine ma afecteaza chestia asta.Suntem la aceeasi scoala. Ma dau eu dura dar nu sunt.Ma gandesc nonstop la el, imi aduc aminte de toate intamplarile cu el si ascult muzica care imi aduce aminte de el. Eu un bou, da frate tin la el. Si cand trec pe coridor pe langa el nu il bag in seama cum o faceam inainte, dar nici el... pur si simplu parca nu ma cunoaste, nici o remuscare, nici o nimic.Chiar nu a tinut la mine? ce sa fac ca de uitat nu pot? Cel mai bun raspuns primeste funda :*

2 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Problema este comunicarea sau mai bine spus lipsa comunicarii dintre voi.Si el e in ceata la fel ca si tine, ce poti face data viitoare e sa comunici mai mult, sa nu ajungi din nou intr-o astfel de situatie. Tu esti indiferenta, el la fel.Acum tu crezi ca o sa vina un baiat la tine si sa arate slabiciune in fata ta deschizandu-si sufletul.Visezi?,. pa pa

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Pai nu stiu gaseste o modalitate de a vb cu el ca sa-ti zic vrea sa mai fie cu uh sau nu si u mai gandeste'te la asta, iar dupa te gandesti la raspunsul lui si cu timpul incearca sa'l uiti.
parerea meabig grin:*