Stii ce ti-as zice eu?
e trecatoare dragostea asta.nu lua totul in serios si nu te mai tine atit de ea ca nu cred ca mai are rost in cazul in care te ignora1
las-o in pace, daca o sa aiba nevoie o sa te contacteze singura.
Cei care te ignora cindva o sa isi dea seama ce au pierdut dar probabil ca o sa fie prea tirziu!
Sfatul meu : ia viata asta mai in serios...ca al naibii de greu o sa iti fie daca o sa te bazezi pe sentimentele astea trecatore :d
Hey...nu cred ca era cazul sa folosesti acest "Voi" :d
P.S. : ai grija, pentru ca o sa ajunga si timpul sa te casatoresti
si atunci nu cred ca ar insemna doar momente de relaxare
sau chiar si cand ai o iubita in adevaratul sens al cuvintului... nu semnifika doar relaxare pentru tine ci o iubesti :p )))
OK ai mare dreptate! Dar eu sunt in categoria Suces...deci baieti de nota 10 cu fete de nota 10 intelegi la ce ma refer, sunt un baiat de nota 7 dar atractia mea atinge 9 deci cei cu 10 sunt si cei cu bani dar sunt si cei saraci! Acum sincer nu ai sa vezi un baiat sarac ca e atras de angelina joli sau etc. Fetele urate sa zicem asa sunt mai mereu jicnite si cand vine un baiat ok le vorbeste frumos se sperie si zicei ca ne batem joc de iele asa daca incercam sa abordam o fata frumoasa cu ea poti comunica mai multe si atractia e mai mare e mai usor... sper ca nu ma insel asa-i
Ehehe :d ce mai perspectiva... bv))
dar daca ne gindim mai bine, nimeni nu e urit.fiekae e frumos in felul sau
si...numeni nu e perfect chiar daca dupa cum ai zis tu ca iti vei kauta una 90 60 90 toti avem defekte...la urma urme defektle ne fac unici!
si cei ce se indragostesk de noi ne adora defektele)))
OK fuarte frumos, in general toti suntem frumoasi numai ca de multe ori ne blocam intro conversatie sau intr-un grup si credem ca cei din jur ne cred idioti ratati sau multe altele daca reusim sa trecem peste toate sa nu ne mai gandim la aceste lucruri si cand ne blocam sau zicem o prostie indicat ar fi sa zambim o sa fie totul ok, Suntem fuarte multi care neam inchis in noi care nu stim sa aratam ce suntem cu adevarat si pe zi ce trece nu ne adaptam societati! Am intalinit multi prieteni slabuti la minte sa zicem asa dar cu succes la femei ma tot intrebam cum reuseste ca nu erau cine stie de frumosi nu aveau bani etc. adevarul era ca aveau tupeu si stiau sa abordeze o fata o persoana sunt foarte multe categori mincinosi si sinceri de multe ori femeile/fetele sunt atrasi de mincinosi cu doua vorbe la ei dupa ce au facut sex pa! intelegi iar cei sinceri este atras mai greu dar are o relatie pe multa durata pe langa cel micinos cand este intrebat de ce i sa zis nu stie sa raspunda si automat se despart! in fine chestia cu defectele voi fetele aveti un dar un succes si noi avem dar nu stim sa exploatam acest dar uni zic deci pe scurt ca fata poti sa atragi zeci de barbati asa gandim in mintea noastra voi credeti invers adevarul e cam acelasi! vezi un baiat frumos etc te gandesti cum sa pun mana pe iel sunt multi pasi direct sau indirect aveti mai multe sanse daca baiatul e mai slabut la minte si nu prea a avut relati e ca si al tau; noi baieti cand vedem o tipa misto zicem in gand nu am sanse si ne rezumam la fete putin mai frumoase cu care ne chinuim mai greu si mai ales cand suntem refuzati tot timul zicemi ca sunt urat ca nu am bani motive singuru motiv e ca nu te merita si alta te vrea asi vorbi multe cu tine daca miai lasa un nr sau id de facebook /messenger si inca ceva cati ani ai?