| Annis a întrebat:

Acum pe 1 iunie a fost discoteca in aer liber la mine la scoala eu nu am stat foarte mult pentru ca a inceput sa ma doara capul si am plecat. o prietena mi-a spus ca dupa ce am plecat prietenul meu a dansat cu o colega de-a mea care nu de mult l-a intrebat daca vrea sa fie cu el. Apoi a doua zii el mi-a spus ca nu a fost nimic special in acel dans si ca a facut-o doar din plictiseala si sa se distreze dar altii spun ca el o place pe colega mea...Credeti ca este ok ca a facut-o fara nici un motiv important sau ca chiar o place. cel mai bun raspuns funda restul vot.

Răspuns Câştigător
| Nis a răspuns:

Probabil, fata respectiva l-a invitat la dans. Si el ca un baiat bun, nu a refuzat. Dar nu trebuie sa iti faci griji de la atata lucru. Ce vroiai, daca pleci tu el sa nu danseze deloc?
Si la urma urmei, doar a dansat. Nu inseamna ca e ceva serios.
Daca e prietenul tau si ai incredere in el poti vorbi despre chestia asta. Spune-i ca nu te-a deranjat in mod special, dar tu tii la el si e normal sa tresari cand e pe langa alte fete. Fii relaxata. Vorbeste deschis cu el.

1 răspuns:
| LoveIsForFree a răspuns:

Pai...incearca sa-ti dai seama tu.Pai uitate cum se comporta.Sau ii poti intreba ceva de exemplu Ce ati mi-a facut in seara aceea? Si sa vezi daca iti spun aceleasi lucruri daca nu e o problemasad.