Eu cred ca sase. Dar e full-speed cu sase. Vomiti de rau de caruta dupa o cursa cu sase cai
Eu iti recomand unul si bun. Te duce ala ca Personalul de Arad(n-am nimic cu CFR dar fratilor nu mai permiteti accesul cu animale in tren)
9. Asa stiu eu. Dar conform youtub-ului, cu fete cu cozi frumos pletite, asa, maxim 6
Cati vrei, dar in general oameni pun doi, pentru ca ceilalti ar trebui sa fie foarte bine dresati ca sa pui patru, cei care pun multi cai la caruta gen patru, sase opt, etc etc, au cai dresati, care sunt invatati sa mearga la pas, trap, si nu se jeneaza unul pe altul, dar nu cred ca ar pune cineva un cal de rasa la o caruta, o caleasca ceva Deci in genere la o caruta clasica romaneasca, nu poti sa pui mai mult de doi cai, nu comuni caci s-ar calca in picioare. Imagineazati o coloana de soldati mergand in mars, o gloata de oameni se lovesc uni de alti, soldati merg cadentat, in ritm si formeaza o unitate compacta asa si cu cai depinde ce educatie au cai
Antonia, m. a bufnit rasul . Dar Ramooon are raspunsul corect. Vroiam raspunsul corect. Nu cel de pe youtube