Daca il accepti pe cel pe care il placi si tu, il ranesti pe celalalt. Dar daca ii refuzi pe amandoi, ii ranesti pe amandoi. Eu te sfatuiesc sa te bucuri de ceea ce primesti si de anii tineretii (cu masura si bun simt, bineinteles), ca sa ai amintiri frumoase. Cu alte cuvinte, sa fii cu cel pe care il placi. Dar te rog, spune-mi, pe care dintre ei il placi, ca sunt curioasa. Pe cel cu care ai mers in parc, sau pe cel cu care ai mers la film si la cofetarie?
Multumesc de ajutor asa voi face. Si eu il plac de mult timp pe cel cu care am mers la film. Noi doi ne intelegem minunat. Eram incantata cand a zis ca ma place dar si socata.
ma bucur ca pe el il placi, din ce mi-ai povestit, te-a tratat mai frumos si a avut si curajul de a-si exprima sentimentele, lucru foarte bun. Iti doresc o relatie frumoasa! Have fun!
Eu zic sa fi cu cel pe care il placi pentru ca daca o sa ai o relatie din mina o sa te simti aiurea cand o sa iti spuna daca vrei sa vapupati deci mai bine ranestel pe unul decat pe amandoi si daca tot spui ca iti place de unu inseamna ca daca ii refuzi pe amandoi ranesti trei persoane /pup sper ca te-am ajutat.
Twister09 întreabă: