| YukoTAKAMOSHI a întrebat:

Acum putin timp am cunoscut doi baieti frati. Am devenit prieteni repede si totul mergea minunat... Cand a venit bomba distrugatoare! Unul din ei ma invitat sa mergem in parc. Ok nimic ciudat in asta... Dar cand am ajuns acolo el a zis ca are ceva important sa imi zica. In timpul acestei plimbari am primit un mesaj de la fratele lui si in mesaj scria:
,, Salut! Crezi ca ne putem vedea azi doar noi doi? Ce zici samergem la un film?"
Eu am intrebat daca sa certat cu fratele lui. Deoare ce erau destul de distanti unul fata de celalalt in ultimul timp. El a zis ca nu chiar dar imi va zice ce s-a intamplat cand ne vedem.
Plimbarea prin parc s-a terminat si baiatul nu a zis nimic important.
Am plecat sa ma intalnesc cu celalalt din curiozitate sa aflu ce s-a intamplat.
Ajung acasa si el ma astepta deja. Dupa film ne oprim la o cofetarie si el imi zice deodata ca ma place. Eu nu zic nimic si dupa ce termin prajitura. Ii zic ca trebuie sa plec. A doua zi aflu ca si celalalt ma place! Acum sunt confuza... Nu mai inteleg nimic! Ce ar trebui sa fac? Eu il plac pe unul din iei dar nu vreau sa il ranesc pe celalalt! Va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| AndraCB a răspuns:

Daca il accepti pe cel pe care il placi si tu, il ranesti pe celalalt. Dar daca ii refuzi pe amandoi, ii ranesti pe amandoi. Eu te sfatuiesc sa te bucuri de ceea ce primesti si de anii tineretii (cu masura si bun simt, bineinteles), ca sa ai amintiri frumoase. Cu alte cuvinte, sa fii cu cel pe care il placi. Dar te rog, spune-mi, pe care dintre ei il placi, ca sunt curioasa. Pe cel cu care ai mers in parc, sau pe cel cu care ai mers la film si la cofetarie? big grin

| YukoTAKAMOSHI explică (pentru AndraCB):

Multumesc de ajutor asa voi face. Si eu il plac de mult timp pe cel cu care am mers la film. Noi doi ne intelegem minunat.happy Eram incantata cand a zis ca ma place dar si socata.

| AndraCB a răspuns (pentru YukoTAKAMOSHI):

happy ma bucur ca pe el il placi, din ce mi-ai povestit, te-a tratat mai frumos si a avut si curajul de a-si exprima sentimentele, lucru foarte bun. Iti doresc o relatie frumoasa! Have fun!

3 răspunsuri:
| ronnieron a răspuns:

Eu zic sa fi cu cel pe care il placi pentru ca daca o sa ai o relatie din mina o sa te simti aiurea cand o sa iti spuna daca vrei sa vapupati deci mai bine ranestel pe unul decat pe amandoi si daca tot spui ca iti place de unu inseamna ca daca ii refuzi pe amandoi ranesti trei persoanebig grin /pup sper ca te-am ajutat.