Acum sincer, daca tu te machezi putin dimineata si stai pana la 2 fara sa te uiti in oglinda cum ai vrea sa arati?
Nu zic sa fii obsedata cu oglinda in mana,dar mai du-te si tu la baie si refa machiajul, pieaptana-te(ia o perie la tine), mai ales daca nu e de calitate nu sta mai mult de 1 ora cum vrei tu
Mai bine ceva mai scump si bun decat din alea la 2 lei sa curga de pe fata
Poza o sa-ti apara.Nu te mai isteriza atat!
Atunci ce vrei? Nu stii decat sa te miorlai, dar nu accepti un sfat calumea, asa ca lasa aerele.
Ca fata care are grija de ea ar trebui sa ai si tu un portfard http://www.google.ro/......tp?/imgres unde sa le tii, si peria, iti poti lua una asa http://www.avon-shop.ro/brosura-avon/perie-oglinda-p-4401.html
nu stai bine cu calmul? Du-te la doctor!
Aaa, sa stii ca la scula ma duc' la baie apr in fiecare pauza.da unde drek' sa imi pon machiaju si peria?(true)
ma isterizez cat am eu chef, nu cat imi zis pr sau o simpla necunoscuta
deci' oricum mz pentru comm da altadata fara critici de genu asta ca nu stau prea bine cu calmu'. true.
si la machiaj si perie dau multi bani.
...traficant innascut :*...
Bai Aiyda... sa te linistesti plizz ca nu'mi palk nebuniele pe aici'sha.
un portfard am si eu, 2 da unde drek' sa ma duc cu 2?
numa cteva lucruri imi incap in una, si nu chiar ce am nevoie pentru machiaj asa de strict
se miorla mata ta nu eu.si mai taci bre' ca nu ma impresioneaza fazele d egenu "du'te la doctor" true
da oricum dau funda ca m, akar' u stii ce vb nu ca alte pitzy
aere nu dau'. cand le am imi trec apr. funda da nu stiu' la care rasp. sa dau.
si u la care crezi ca meriti mai mult, dau funda la restul vot. astept aikisha' sa ma injuri si sa zici la care
,, ...traficant innascut...
Ehe fac si eu ce pot true
no als' ca iti dau la primul' rasp ca n'ai pomenit dreku' de doctoru' masii'.
tinem legatura 4 ever
true... traficant innascut...
@Aiyda,draga,meriti funda! Pe bune,nu am inteles nimic,nici-un cuvant din ce a zis. Aida, esti cea mai tare, serios!
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: