anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum sunt sigura... el o iubeste pe ea :-

Răspuns Câştigător
| Psihoyounger a răspuns:

Scuza-ma dar eu nu te pot intelege prea bine...ai spus ca ea l-a inselat de vreo 15 ori. Atunci daca el stie, de ce mai sta cu ea? Eeee, aici intervii tu. Fa-l sa inteleaga ca fata aia nu-l mwerita. Deschide-i ochii si incearca sa-l faci sa se uita putin si la tine, cine stie... Dar sa nu mai zici niciodata ca nu trebuia sa te indragostesti de el pentru ca nu a fost o alegere pe care ai facut-o. Iubirea vine de la persoana la care te astepti cel mai putin asa ca sa nu iti para rau ca il iubesti. Ti-am zis: incearca sa il faci fericit, sa ii deschizi ochii si sa il inclini un pic si asupra ta. Poate peste ceva timp isi va da seama ca si tu valorezi mult si o va lasa pe cea care nu il merita. Incearca sa ii vorbesti despre sentimentele tale. Sper ca te va intelege. Multa bafta!

by Psihoyounger

4 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Cred ca as continua sa raman o idioata. Poi ce draq. daca pana acum nu mi-am dat seama ca el e de domeniul trecutului.imi comad o pizza cu o sticla de cola.bagam in mine si palangeam ca fraiera.
Dar exista o vorba.¨Zambeste, nu stii niciodata cine se poate indragosti de ambetul tau ¨ happy
Acum alege.

| julliano a răspuns:

Of, of. mai, mai! Pai asa e cand te indragostesti la 14 ani...

| Nastia a răspuns:

Viata merge mai departe,...
zambeste, nu arata nimanui k suferi,...
cine stie cand vei gasi pe cineva care sa fie mort dupa tine,.
nu te merita si e prost, o iarta mereu, tu mergi inainte cu capul sus k vei gasi si tu un partener adevarat si pe masura ta,.winking

daniela
| daniela a răspuns:

As incerca s uit

Întrebări similare